More

    Mondialu’ din fața televizorului…

    wat

     Gata faza grupelor și bună poanta cu grupul de pe ”whatsApp”. Mai adăugam CR7 is just left de group și Klinssman+Germany = Lowe. Aveți poza aici pe coloană…

    În rest ce mai e de zis că Germania a bătut SUA după un meci să-i zicem jucat mai mult pe de-a latu terenului și în care Muller a părut din alt film.Sau vrea musai să-i calce pe urme mult mai celebrului Gerd (Muller ) și să ia Gheata de Aur la Mondial.

    Portugalia a bătut Ghana după două gafe în apărarea africanilor. CR 7 a dat un gol dar parcă a fost blestemat. Pe final, sincer portughezii au ratat cât pentru un 5-1 ! Asta-i viața. Toată presa lusitană îl vede vinovat nu pe CR7 ci pe antrenorul Bento care cică a bătut Irlanda cu 5-1 înaintea mondialului și apoi nu a mai folosit deloc acea formulă câștigătoare de echipă. Nu anticipez da l văd de mână cu Prandelli.

    Apropo de antrenori, Spania l-a reconfirmat pe Del Bosque până-n 2016. Așa că nu vă mai luați de Piți dacă nu ne duce nici la EURO!

    FIFA ne-a dat o lecție pe care s-o ținem minte. Și noi și Luis Suarez. Suspendare record de 9 meciuri și patru luni în afara fotbalului. Poate n-ar strica să vedem astfel de decizii și pe la noi. Că și pe-aici avem Suarezi ce înjură arbitrii, mușcă tot și joacă pe fals. Și parcă prea-i tratăm cu duhu’ blâneții.

    Azi e zi de pauză la Mondial. Sincer meritam și noi și doamnele noastre 24 de ore fără fotbal. Pe luni…

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE