More


  Mondialu’ din fața televizorului…

  - Advertisement -

  Cinci goluri, niște ”canguri ” impresionanți, o portocală șmecheră și un comentariu cu cel puțin 1000 de ”ăsta sau asta” la TVR.

  Olanda n-a meritat, dar a câștigat duelul cu Australia și se califică în faza următoare. Spectacol pe teren și în tribune , păcat că iar comentariul n-a ținut ritmul. Onorabilul domn Șelaru ne-a exasperat cu…”șutul ăsta, pasa asta, jucătorul ăsta, meciul ăsta , mingea asta”. Păcat că n-am avut răbdare să număr dar probabil că ”ăsta” a fost vedata meciului până la urmă dacă te iei după comentariu. Cu ce-am mai rămas după superbul meci de aseară? Cu Oar care la noi joacă sâmbătă barajul pentru liga a 3-a iar la ei, joacă Mondialul pentru Australia. E vorba de Tommy Oar, un băiat de altfel simpatic.

  Cu atâtea meciuri pe cap n-am mai prins buletinele de știri. Am apucat să văd că premierul Ponta ține cu Italia. De ce? Glumind am zice că de ciudă…de ciudă că italienii au un premier mai tânăr ca el. Cum să țină acum sincer cu Germania lui Iohannis?! Aaa, și-am văzut că Putin a promis că vine la spartul târgului, adică la finală. La cum arată ”zbornaia” lui Capello cred că Putin nu va apuca să se întâlnească cu jucătorii săi la Rio. Dar să nu anticipăm. Poate știe ceva Putin ce noi nu știm…

  Fără să ne dăm seama au trecut șapte zile de Mondial. Și nu ne-am plictisit deloc în fața televizorului.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img