More


  Mondialu’ din fața televizorului…

  - Advertisement -

   A fost prima dată când am ieșit la terasă la acest Mondial. Comod în scaun cu Anglia- Costa Rica pe perete și pe ”mute”și cu Italia-Uruguay la plasmă și cu sonor.

  Sincer meciul englezilor a fost ca un film mut din anii 20, de proastă calitate. Plictisitor și fără haz. Din păcate așa a ajuns bătrînul Albion. Cu un campionat invadat de străini, jucătorii lor freacă mai mult banca la echipele lor de top, iar cei care ajung la Națională nu mai sperie nici măcar o corabie de pirați cheflii din Caraibe!

  Costa Rica a câștigat pe bună dreptate o grupă a morților. Iar la final băieții ăștia , culmea stăteau săracii la coadă să-i fure tricoul lui Gerrard. În loc să fi invers!

  La Italia-Uruguay, gălăgie maximă ca-ntre latini. Cu Luis Suarez mușcând din adversari , sud-americani au meritat și victoria și calificarea. Din păcate din Italia a rămas doar Buffon iar macaronarii repetă isprava de acum patru ani când, la fel au ieșit pe ușa din dos.
  Cum Doamne Doamne nu bate cu bota, Spania a avut emoții și-n aer după rușinea de pe pământ. Avionul cu care încă campioana mondială s-a întors acasă a fost lovit de fulger! Altul decât ”Fulger Mc Queen”. ”Potrivit Marca, toţi cei aflaţi la bord s-au speriat cînd avionul a fost lovit de fulger. Jucătorii au ieşit din aeroport fără să dea declaraţii presei.” Sincer mai puteau spune ceva…

  Luni seara între meciurile de la Mondial am vrut să văd și puțin din meciul de baraj pentru liga a 3-a dintre Oar și Sighet. Totul a început perfect pentru Oar, 1-0 după un sfert de oră, doar că apoi trupa lui Maiorciac s-a transformat ca Spania în meciul cu Olanda. Gol luat în ultimul minut în prima repriză și dezastru în partea a doua. 1-5! Comuna Vetiș se laudă cu patru echipe în fotbalul județean…Parcă era mai bine dacă avea una .Și bună pentru Liga a 3-a. Că buget sigur s-ar găsi!

  Și pentru al treilea an consecutiv campioana Ligii a 4-a de la noi s-a transformat în sparing partener pentru campionii din județele vecine. Poate la anul după ce vom avea liga de “elită” ne va crește valoarea și vom revedea echipe din Sătmar în Liga a 3-a.

  Revenind în Brazilia, croații și-au făcut și ei bagajele și au făcut din Mexic echipa care de 20 de ani trece mereu de grupe. Jos sombrero pentru ei! Pe mâine!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare