More


  Mondialu` din fața televizorului…

  - Advertisement -

  Nu sunt dintre cei care aruncă cu pietre înspre Pițurcă pentru că nu a dus România la Mondial. Până la urmă am văzut că nu ne era defel locul acolo mai ales după ce amicii noștri greci nu le-au dat nicio emoție columbienilor. Noi când aveam ceva de zis în fotbalul mare îi cam puneam la colț pe sud-americani. Cred că Asprilla mai are și acum coșmaruri cu Didi a nost’ din 94 iar golurile lui Hagi din 94 și Adi Ilie din 98 marcate în poarta Columbiei au rămas în topul celor mai frumoase reușite de la Mondiale… Acum Columbia e fără Falcao și nu mai e mare favorită, dar tot s-a distrat cu Grecia… Așa că hai să ne căutăm alți favoriți pentru care să ținem pumnii și să lăsăm Naționala noastră să se pregătească de Euro 2016.

  Ce am avut în week end? Am văzut că suntem mulți privitori… peste 1,1 milioane de români ne uităm la TVR la meciurile de la ore normale, adică de la 19 și 22. La Italia – Anglia mulți au( sau am) avut probleme cu moș Ene.De ”Elefant csont” cu samuraii nici nu se pune problema.

  Van l-a pus la colț pe Del, 5-1, și să vină cangurii! Spaniolii au și găsit să facă haz de necaz pe facebook. Dacă pleacă Van Gaal la United nu-l luați pe Del Bosque la naționala Olandei? Bună poanta! Costa Rica nu prea știi de unde s-o apuci iar Uruguay-ul sincer o dezamăgire mai mare ca…Spania. Cu bufonul Balotelli în atac și fără Buffon în poartă, Italia a pus la colț Anglia. La cum se vede din fața tv-ului, englezii nu zăbovesc prea mult în Brazilia.

  Trecem și la atmosferă. Ori transmisiile sunt fără fundal sonor ori parcă lumea din tribune nu se prea agită. Acum 4 ani am avut vuvuzele, în Germania erau galerii superbe, Mexic 86 era cu valuri, confetti în Argentina 78, chiar și americanii în 94 păreau mai entuziaști. Poate e doar o părere de privitor. Bine măcar că ritmul e alert în teren! Mâine povestim nițel despre frustrările brazilienilor de rând văzute de un suporter spaniol însurat la Satu Mare și care muncește acum în țara lui Pele!
  (FM)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare