More


  Nu am contat nici la echipe

  - Advertisement -

  Campionatele Naţionale de floretă tineret de la Timişoara s-au încheiat ieri cu proba feminină pe echipe. Dacă băieţii de la CS Satu Mare au reuşit să cucerească trei medalii, două de aur prin Bogdan Dascălu şi la echipe, respectiv argint prin Benjamin Bodo, fetele nu au obţinut nici o clasare pe podium.

  La proba pe echipe CS a fost învinsă cu 17-45 de Steaua 1, cu 15-45 de Poli Timişoara şi cu 35-45 de Steaua 2. Astfel, Steaua a devenit campioană naţională, podiumul fiind completat de Poli Timişoara şi Steaua 2. Astfel, sătmăreanca Petra Magyar de la Timişoara a cucerit cea de-a doua medalie la această competiţie, de această dată argintul cu echipa.

  Totuşi, de menţionat că floretistele de la CS Satu Mare, pregătite de Simona Surducan, Dan Şuta şi Arnold Izsaki sunt mult prea mici pentru un concurs rezervat sportivelor U 23. Astfel, pentru CS au prins experienţă la acest concurs Evelyn Petrişor, Adriana Haidu, Alexandra Lazin şi Anett Varga, componentă a centrului olimpic de la Bucureşti.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare