More

  Nuntă de vis pentru Andreea &Jani!

  nunta-andreea

  Eveniment deosebit sâmbătă în lumea sportului sătmărean. Baschetbalista Andreea Orosz, căpitanul echipei CSM Satu Mare, s-a căsătorit cu fostul handbalist de la CSM, Janos Olah.Alături de cei doi au ținut să le fie alături la acest moment important, familia, prietenii și o mare parte dintre colegii din lumea sportului. Unul dintre nași a fost chiar handbalistul sârb, Nenad Savic, iar domnișoare de onoare baschetbalistele Annemarie Părău, Andreea Huțanu și Florentina Ardeleanu. Cununia religioasă extrem de emoționantă a fost oficiată de preotul greco catolic, Gheorghe Simion care le-a oferit și câteva daruri de suflet celor doi miri.

  A urmat petrecerea de la Paloma cu nelipsitul moment al dispariției miresei. Responsabile cu ”furatul Andreei”, bineînțeles domnișoarele de onoare. Iar mirele și-a răscumpărat mireasa după un dans al pinguinului și o horă cu nașii. Pivotul Anita Meszaros a prins buchetul miresei și promite să-i calce pe urme Andreei.

  Printre nuntași s-au regăsit handbaliștii Lucian Cioroiu, Florin Mateș, Bendo Csaba, ”kicsi ”Varga iar baschetul a fost reprezentat de antrenorii Dan Fleșeriu și Petru Eleș, președintele secției de baschet de la CSM, Florin Mureșan, jucătoarele Hajnalka Szlimak, Annemarie Părău, Anita Meszaros, Iza Meszaros, Renata Szmutku, Monica Ivan, Florentina Ardeleanu, Andreea Huțanu, Oana Dunca, Mihaela Adi.

  Distracția a ținut până-n zori, iar luna de miere se lasă așteptată, deoarece Andreea Orosz s-a întors luni dimineață în cantonamentul lotului național al României, la Galați !

  Casă de piatră și o viață plină de bucurii le dorim celor doi, și să rămână aceiași excelenți ambasadori ai sportului sătmărean!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE