More

  O sosie a lui Ronaldinho a intrat peste Messi la antrenament

  2

  Argentina visează la un nou titlu mondial după o pauză 28 de ani, iar Messi vrea să îşi completeze colecţia cu singurul titlu major care îi lipseşte din carieră. De altfel, Mondialul reprezintă marea provocare pentru starul Barcelonei, care nu a ajuns în ţara natală la popularitatea lui Maradona tocmai din cauza faptului că argentinienii pun atât de mult preţ pe competiţia organizată din patru în patru ani.

  În aceste condiţii, fotbalişii lui Alejandro Sabella sunt focusaţi 100% la antrenamente, astfel că aceştia s-au transformat miercuri în victimele unei farse. Robinson Oliveira, un brazilian a cărui meserie este să fie sosia lui Ronaldinho, a înşelat vigilenţa forţelor de ordine care supravegheau şedinţa de pregătire şi a pătruns pe teren, mergând să îl salute pe Messi ca pe un vechi prieten.

  Starul Barcelonei s-a lăsat păcălit de asemănarea izbitoare dintre cei doi, singura nedumerire pe care a avut-o fiind legată de modul în care şi-a făcut apariţia fostul său coleg din gruparea blaugrana: în trombă, cu agenţii de securitate pe urmele lui.

  Când m-a văzut, l-am simţit şocat. Chiar a crezut că sunt Ronaldinho. M-a întrebat de ce e nevoie să alerg aşa pentru a-l vedea. «Ce faci, ce-i cu tine aici? Alergi aşa repede doar ca să mă vezi» mi-a zis. Am dat mâna şi am simţit că mi se înmoaie picioarele, a fost o experienţă foarte emoţionantă. Ştiam că e singura mea şansă de a fi atât de aproape de el“, a spus Robinson Oliveira, conform goal.com, pentru ca apoi, întrebat pe care dintre cei doi mari fotbalişti din istoria Barcelonei îl preferă, să răspundă fără ezitare: “Pe Ronaldinho, fireşte“.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE