More

    Oarul vrea în Liga a III-a

    oar

    Un singur hop mai are de trecut campioana judeţului Satu Mare la fotbal, Someşul Oar, pentru a putea evolua de la toamnă în Liga a III-a. Barajul dintre campioanele judeţelor Satu Mare şi Maramureş se joacă astăzi (n.r. sambata), pe teren neutru, de la ora 18.00, pe stadionul municipal din Zalău. De altfel, echipa din Oar se află în premieră la un joc de baraj.

    Adversara Oarului în acest meci decisiv este CSM Sighetu Marmaţiei, o echipă care îşi doreşte să îşi câştige un loc în eşalonul al treilea. Despre maramureşeni putem să spunem că nu au înregistrat nici o înfrângere în ultima ediţie de campionat şi au un antrenor cu nume, fostul internaţional orădean Sorin Cigan.

    De acest nume se leagă o condamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru o sumă de 30.000 euro cu care ACU a încercat să corupă conducerea celor de la FC Bihor şi jucătorii, pentru ca aceştia să nu-şi apere în mod corect şansele şi să piardă meciul cu arădenii. Toate acestea s-au petrecut acum trei ani.

    Revenind la gruparea care reprezintă judeţul nostru la baraj, jucătorii s-au pregătit şi antrenat pe stadionul Olimpia, ieri aceştia fiind liberi pentru a se odihni în vederea partidei cu Sighet. “Vrem să câştigăm, prea multe nu ştim despre adversarii noştri, dar vor să câştige şi să joace în Liga a III-a. Am avut doi accidentaţi, dar la ora meciului tot lotul va fi valid“, a spus antrenorul Oarului, Alexandru Botoş. Echipa din Oar îl are în atac pe golgeterul seriei B, Bogdan Tripon, dar şi pe Imre Nagy, cel care a adus titlul de campioană. Vă reamintim că în finala campionatului Someşul Oar a câştigat în faţa Victoriei Apa, pentru Oar marcând Tripon şi Nagy, de cealaltă parte golul echipei din Apa fiind înscris de Raul Ritli.

    Partida va fi arbitrată de o brigadă bihoreană cu Marius Omuţ la centru, ajutat la cele două linii de Iulius şi Ovidiu Timar (Marghita), observatori Ciglenean Mircea din Cluj şi Dan Costin din Zalău. În plus, o brigadă sătmăreană va oficia o altă partidă de baraj. Mai exact la Câmpia Turzii, unde CSC Sânmartin (Bihor) întâlneşte CSS Şimleu Silvaniei (Sălaj). Arbitru de centru este Ovidiu Mazilu, care va fi ajutat la cele două linii de Sergiu Neichi şi Dănuţ Costea, observatori Abrudan Patriţiu din Cluj şi Adrian Lucaci din Arad.

    Oar: Dobrai – D. Botoş, Glodean, Silaghi, Matei – Puţi, M. Pop, A. Botoş, Cădar – Nagy, Tripon.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE