More


  Trei jucători de la UTA doriţi la Olimpia?

  - Advertisement -

  Foştii jucători ai UTA-ei sunt în căutare de noi destinaţii, iar Bogdan Apostu nu duce lipsă de oferte. Fostul atacant al „Bătrânei Doamne” este dorit în Liga I, dar are o ofertă serioasă şi dinspre Satu Mare, acolo unde conducerea celor de la „Oli” are se pare planuri mari pentru sezonul viitor. „Sunt într-adevăr discuţii avansate, dar încă nu am semnat.

  Au un proiect sănătos, care îmi place, au demonstrat în ultimii doi ani şi jumătate, de când s-au implicat autorităţile locale, că sunt serioşi şi vor să promoveze. Mai am o ofertă importantă din Liga 1, dar mirajul primei divizii nu mă atrage atât de mult încât să elimin din start un proiect serios, fie el şi de Liga a II-a. Am avut o perioadă nefastă, cu opt luni neplătite la UTA, de care vreau să uit cât mai repede. UTA a fost o echipă importantă, cu jucători foarte buni, iar asta se va vedea în sezonul viitor”, a declarat Bogdan Apostu pentru livearad.ro , care şi-ar putea pune semnătura pe un nou contract la finalul acestei săptămâni.

  Conform aceleiaşi surse, cu Olimpia mai negociază şi ex-utiştii George Neagu şi argentinianul Maximiliano Laso, doriţi şi ei la Satu Mare, astfel că în nord-vestul ţării am putea regăsi din toamnă un trio venit de la UTA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare