More


  Turneu de nota 10 pe Someşul!

  - Advertisement -

  turneu

  Zilele trecute, pe stadionul Someşul din Satu Mare a avut loc prima ediţie a Cupei Juniorul la fotbal pentru copii născuţi în 2006 şi mai tineri. Organizator principal a fost antrenorul şi fotbalistul Attila Mandi, care a reuşit să surprindă cele nouă echipe prezente la competiţie. Şi a şi reuşit acest lucru, pentru care merită toate felicitările.

  În urma disputării jocurilor s-a întocmit şi clasamentul final al turneului: 1.Il Calcio Satu Mare+Negreşti, 2.Atletic Sighet, 3.Plimob Sighet. Au mai participat FC Bihor, Someşul Satu Mare, Juniorul Alb, Azuriu şi Violet, respectiv FC Olimpia.

  La final s-au acordat cupe, diplome şi medalii tuturor participanţilor, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa organizatorului Attila Mandi, care doreşte să mulţumească brutăriei Micu şi celor de la Maistor pentru sprijinul acordat, dar şi familiei care este alături de el. Să nu uităm că Mandi joacă în Ungaria, antrenează grupe de copii de la Il Calcio la Satu Mare şi Turţ, iar recent se ocupă de propria sa afacere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0

  Bogdaproste!

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare