More


  Dascălii se vor titulari în învățământ

  - Advertisement -

  În Sălaj, 462 de cadre didactice „se bat” pentru doar 36 de posturi

  Conform datelor oficiale ale Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Sălaj, luni, 21 iulie, va avea loc proba scrisă din cadrul examenului de titularizare în învățământ.

  Pentru această sesiune, examenul de titularizare are loc în două centre: Centrul Nr.1 situat la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău – unde 236 de cadre didactice vor susține proba scrisă din 19 discipline de învățământ, și Centrul Nr. 2 de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău – unde 226 de cadre didactice vor susține examenele din 15 discipline.
  Accesul în sălile de clasă se va face în intervalul 8.00 – 9. 00, proba scrisă va începe la ora 10.00, iar timpul de lucru este de 4 ore.

  Lucrările candidaților vor fi trimise în aceeași zi, în Centrele de Evaluare din țară, urmând ca rezultatele să fie afișate pe 25 iulie. Contestațiile vor fi înregistrate la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și transmise către Centrele de Evaluare, în zilele de 25-26 iulie. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 30 iulie.

  Cei 462 de dascăli concurează pentru 36 de posturi pe durată nedeterminată, cunoscute ca şi posturi titularizabile. Cei care nu vor reuşi să obţină minim nota 7, vor avea la dispoziţie 401 posturi pe durată determinată, dintre care 200 sunt complete şi 201 sunt incomplete.

  În cursul anului trecut, la examenul de titularizare susținut în județul Sălaj, au participat 417 cadre didactice dintre care 12 s-au retras în timpul probei scrise. Procentul notelor de peste 7 a fost 47, 78% la nivel național și 47, 24% la nivelul județului Sălaj.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img