More


  Fotbalul din Zalău pe agenda Federație Române de Fotbal

  - Advertisement -
  Președintele FRF s-a întâlnit cu reprezentanții Primăriei Zalău și ai FC Zalău
  1
  Primarul Zalăului, Radu Căpîlnașiu, s-a întâlnit ieri cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru a discuta despre sport și fotbal, în special, dar și despre posibilitățile de dezvoltare ale fenomenului sportiv și finanțările acestuia. 
   

  „Chiar dacă în acest moment Zalăul nu înseamnă mari rezultate, în ceea ce privește fotbalul, avem o tradițe în acest sport și există niște performanțe în trecut, pe care dorim să le reedităm”, a declarat, la sfârșitul întrevederii cu președintele FRF, primarul Zalăului, Radu Căpîlnașiu. 
   
  De cealaltă parte, președintele FRF și-a explicat vizita la Zalău prin faptul că dorește să fie „aproape de firul ierbii”, acolo unde fenomenul sportiv se întâmplă. 
   
  În urma întâlnirii cu primarul Căpîlnașiu, Răzvan Burleanu s-a declarat plăcut surprins să afle că în Strategia de dezvoltare a orașului se regăsește și sportul, și că este pe o poziție bună. „Fotbalul este o componentă locală, iar sportul trebuie să fie al tuturor, nu doar al câtorva persoane” a declarat președintele FRF. 
   
  Discuțiile s-au purtat și pe tema dezvoltării și încurajării tinerelor talente, unul dintre cele mai importante proiecte desfășurate în momentul de față în Europa. 
   
  Nu în ultimul rând s-a avut în vedere și cadrul legislativ, pentru crearea căruia s-a subliniat că este nevoie de concentrarea tuturor eforturilor, astfel încât să garanteze transparență totală în ceea ce privește finanțările și cheltuielile. S-a menționat că o rigurozitate în acest domeniu, ar elimina orice suspiciune care generează atâtea discuții și ar permite dezvoltarea acestui sport, iubit de toată lumea. 
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img