More


  “Full Fight“ în Centrul Nou

  =

  k1-satu-mare5

  Pentru iubitorii sporturilor de contact avem o veste foarte bună. După doi ani de pauză, la Satu Mare va avea loc, din nou, o gală K 1. Aşadar, pe 11 iulie, în Piaţa 25 Octombrie va avea loc ediţia cu numărul cinci a galei Full Fight K 1.

  La fel ca şi la ediţiile precedente, se anunţă un eveniment de marcă, un spectacol în ring, iar după mult timp, se va desfăşura în aer liber. Ca şi până acum CS Kyo Gym este principalul organizator, în colaborare cu Primăria Satu Mare.

  Un lucru îmbucurător îl reprezintă faptul că nu se percepe bilet, aşa că toţi sătmărenii pot urmări meciurile din cadrul galei. Meciuri, care sunt nouă la număr, dar până săptămâna viitoare numărul acestora va creşte. Vom vedea în ring atât meciuri la masculin cât şi la feminin, dar şi un meci de MMA.

  Majoritatea sportivilor vor fi de la Kyo Gym, cei care vor avea adversari din mai multe părți ale României, dar și din țările vecine. Între meciuri, sătmărenii vor putea să asiste și la unele momente artistice. Gala Full Fight K1 va începe de la ora 19.00.
  ­  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img