More


  Gardoş e dorit în Ucraina

  =

  gardos

  Steaua e pe cale sa isi vanda unul dintre cei mai importanti oameni din lotul lui Galca. Se ştie faptul că fundaşul sătmărean al Stelei, Florin Gardoş, nu duce lipsă de oferte de la echipe de top din Europa.

  S-a vorbit de transferuri în Italia, Germania, iar cea mai nouă ofertă vine tocmai din Ucraina. Steaua e pe cale sa perfecteze o tranzactie care sa aduca bani seriosi in conturile clubului. Dinamo Kiev e gata sa plateasca 6 milioane de euro pentru transferul fundasului de nationala. Zilele trecute, ucrainienii au facut o oferta de 5 milioane de euro pentru transferul lui Gardos, dar Becali a anuntat din inchisoare ca nu ii da drumul jucatorului daca Dinamo Kiev nu pluseaza inca un milion.

  Dinamo Kiev, club care se va bate in aceasta vara pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, este dispusa sa plateasca suma ceruta de stelisti, iar transferul s-ar putea face in urmatoarea perioada. Totuşi Gardoş nu este mulţumit cu salariul de 600.000 de euro oferit de echipa din Kiev. În aceste condiţii, profitând de faptul că momentan sătmăreanul nu s-a înţeles la salariu cu Dinamo Kiev, pe fir au mai intrat şi alte două mari grupări din Ucraina, Dnipro Dnipropetrovsk şi Metalist Harkov fiind la rândul lor la fel de interesate de serviciile fundaşului Stelei. Dinamo Kiev a terminat sezonul pe locul 2 in Ucraina si va juca tururi preliminare pentru accederea in grupele Champions League.

  Şi telenovela continuă în ceea ce-l priveşte pe Gardoş. Se pare că acesta a fost propus şi fostei formaţii a lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, ceea ce dovedeşte că miza transferului său îi “arde” în mod expres pe mai mulţi impresari. Nu trebuie uitat, însă, faptul că implicarea cît mai multor impresari în transferul fotbaliştilor din Ghencea îl enervează la culme pe patronul clubului din Ghencea. Care poate pune capăt negocierilor în orice moment.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img