More


  Iris, Bere Gratis, Ana Lesko și alți artiști vor cânta la Zalău de „Zilele Cetății”

  =

  În acest an Zilele Zalăului – Zilele Cetății vor avea loc în perioada 25 – 27 iulie. Costul total al acestor manifestări va fi suportat de către o firmă privată, care îşi va recupera investiţia cu artiștii din închirierea spaţiilor către comercianţi.

  Potrivit managerului Spice Events, Sebastian Hedea, va fi pentru prima dată când în ziua de sâmbătă nu vor fi focuri de artificii, cerul fiind brăzdat de un spectaculos joc de lasere. Focul de artificii va avea loc duminică seara.

  Principala arteră de circulație care tranzitează Zalăul, Bd. Mihai Viteazul, va fi închisă din data de 24 iulie, începând cu ora 19.00, când vor începe lucrările de amplasare a comercianților, pe tronsonul bloc Perla – Magazin Silvania. În această zonă, precum și pe platoul de marmură din fața Instituției Prefectului Județului Sălaj, vor fi amplasate diferite terase sau comercianți, precum și meșteri populari sau obiecte de artizanat.

  Scena va fi amplasată în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, iar în prima zi a evenimentului, pe 25 iulie, vor concerta formații și artiști locali.

  În 26 iulie pe scenă vor urca invitații speciali ai Zilelor Cetății: Iris, Bere Gratis, Dj Project și Ana Lesko. Seara se va încheia cu un spectacol de lasere.

  Duminică, 27 iulie, va fi ziua spectacolelor de muzică populară. Ansambluri locale, dar și alți invitați de marcă ai muzicii populare vor întreține atmosfera. Sărbătoarea „Zilele Cetății 2014” se va încheia cu un foc de artificii, urmând ca traficul rutier să fie redeschis în dimineața zilei de luni, 28 iulie, la ora 4.00.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img