More


  O nouă licitaţie pentru terenurile de la Luna Şes

  =

  fedorca

  Primăria oraşului Negreşti-Oaş va organiza cea de a treia licitaţie cu strigare pentru vânzarea a 17 parcele de teren în zona turistică Luna Şes. Licitaţia va avea loc în data de 3 septembrie, la ora 11.00, la sediul Primăriei oraşului Negreşti-Oaş.

  Loturile au fiecare câte 20-30 ari şi sunt destinate exclusiv persoanelor juridice care doresc să construiască spaţii de cazare (pensiuni agroturistice, hoteluri, moteluri) sau restaurante. Primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, îşi doreşte ca la licitaţie să participe cât mai mulţi investitori din judeţ, din ţară şi chiar din străinătate. ”Aceste 17 loturi pe care le scoatem acum la licitaţie sunt destinate, în exclusivitate, persoanelor juridice care doresc să investească la Luna Şes. De când ne-am anunţat intenţia s-au interesat multe firme despre oportunitatea de a investi în zonă, ceea ce este un semnal foarte important pentru noi. Sper ca la licitaţia care va avea loc în data de 3 septembrie să participe cât mai mulţi investitori”, a declarat primarul din Negreşti-Oaş. Condițiile de desfășurare a licitației sunt cele prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a licitației și Caietul de sarcini, documente care pot fi achiziționate contra sumei de 200 lei de la sediul Primăriei Negrești-Oaș, de la Serviciul proiecte și achiziții publice.

  Terenurile cu pricina vor fi cu atât mai atractive pentru investitori cu cât lucrările de finalizare a staţiunii vor fi finanţate de Guvernul României. Cu ocazia vizitei sale de duminică la Festivalul Patrimoniului Ţării Oaşului “Zestrea Oaşului”, vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat clar că Executivul va finanţa lucrările de amenajare a pârtiei, care acum este finalizată în proporţie de 60-70%, şi se va face tot posibilul ca în această iarnă aici să se poată schia. Potrivit primarului Aurelia Fedorca, pentru aceste lucrări ar mai fi necesare circa 2 milioane de euro. De asemenea, în acest an, Primăria Negrești-Oaș va scoate la licitație și terenuri destinate construcției de cabane sau pentru alte activități.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img