More

  Pâine de casă delicioasă de la brutăria Agrind Tăşnad

  paine

  Sătmărenii care apreciază gustul produselor tradiţionale pot să-şi cumpere o pâine de casă făcută după vechile reţete de la brutăria societăţii Agrind SA Tăşnad. Cu o tradiţie de peste 15 ani, această brutărie nu îşi dezminte renumele, furnizând zi de zi clienţilor din întreg judeţul Satu Mare aceeaşi pâine de casă, consistentă şi gustoasă, ca la bunica acasă. Oferta brutăriei mai cuprinde o gamă largă de produse de panificaţie şi de patiserie.

  O reţetă tradiţională
  Secretul calităţii pâinii produse de brutăria Agrind SA Tăşnad constă în modul de preparare a aluatului, după o reţetă tradiţională, care este identică cu cea folosită de bunicii noştri, la care se adaugă măiestria cu care este coaptă. Brutăria Agrind SA produce şase sortimente de diferite gramaje de pâine albă, dar şi pâine cu tărâţe fără niciun fel de coloranţi.

  Brutăria mai produce prescură, paosuri, două sortimente de chifle şi cornuri. De asemenea, din oferta brutăriei fac parte şi cornurile umplute cu mac, nucă, rahat, cocos şi vanilie. Cozonacii, deosebit de gustoşi, sunt făcuţi cu mac, cu nucă, cu rahat simplu. Brutăria mai produce şi un cozonac special cu rahat, stafide şi cu cacao.

  Calitatea recomandă produsele Agrind
  Produsele de panificaţie şi patiserie ale societăţii Agrind SA Tăşnad pot fi găsite aproape în tot judeţul. Maşinile firmei aprovizionează întreaga zonă din jurul Tăşnadului. De asemenea, pâinea şi celelalte produse ale firmei Agrind sunt distribuite în toată zona Codrului, până la Racova. În Carei, produsele de panificaţie şi patiserie ale brutăriei Agrind pot fi găsite în magazinul Edex. La nivelul municipiului Satu Mare, acestea pot fi găsite în cele opt magazine ale societăţii Barta Ati SRL.

  Pentru a nu face niciun rabat de la calitate, brutăria Agrind produce doar pe bază de comenzi. Astfel, firma producătoare are certitudinea că produsele aflate pe rafturile magazinelor sunt mereu proaspete. Brutăria aparţinând firmei Agrind SA Tăşnad produce zilnic între 1.500 şi 1.700 de pâini, care se bucură de mare căutare din partea clienţilor. În mod cert, cei care vor gusta o singură dată pâinea de casă Agrind o vor căuta tot timpul în magazine, întrucât, în afară de calitate, nu mai are nevoie de nicio altă recomandare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE