More

  Polițiștii sălăjeni și-au făcut planul la amenzi

  1169 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei, în doar câteva zile 
   
  Potrivit datelor oficiale ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, în perioada 18 – 24 august, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost prezenţi pe drumurile publice pe care s-au înregistrat evenimente rutiere, având drept cauză viteza. 

   
  Echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au fost amplasate în sistem „cascadă”, în special în zonele unde s-au înregistrat cele mai mari valori de trafic. Astfel, în cadrul acţiunii au fost aplicate 1.169 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 210.420 lei, 647 dintre acestea, fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 
   
  De asemenea, în intervalul menţionat, au fost reţinute în vederea suspendării 31 de permise de conducere, din care 11 pentru depăşirea cu mai mult de 50 kilometri/oră a limitelor de viteză maximă admise atât în localităţi, cât şi în afara acestora. Totodată, cu această ocazie au fost constatate şi 4 infracţiuni. 
   
  Activităţile de pe raza judeţului Sălaj s-au desfăşurat în conformitate cu acţiunea iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), care a fost organizată conform calendarului de activităţi al Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) pentru anul 2014, pe teritoriul tuturor celor 27 state membre. În perioada amintită a fost programată desfăşurarea Operaţiunii „SPEED”. 
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE