Polițiștii sălăjeni și-au făcut planul la amenzi

1169 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei, în doar câteva zile 
 
Potrivit datelor oficiale ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, în perioada 18 – 24 august, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au fost prezenţi pe drumurile publice pe care s-au înregistrat evenimente rutiere, având drept cauză viteza. 

 
Echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au fost amplasate în sistem „cascadă”, în special în zonele unde s-au înregistrat cele mai mari valori de trafic. Astfel, în cadrul acţiunii au fost aplicate 1.169 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 210.420 lei, 647 dintre acestea, fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 
 
De asemenea, în intervalul menţionat, au fost reţinute în vederea suspendării 31 de permise de conducere, din care 11 pentru depăşirea cu mai mult de 50 kilometri/oră a limitelor de viteză maximă admise atât în localităţi, cât şi în afara acestora. Totodată, cu această ocazie au fost constatate şi 4 infracţiuni. 
 
Activităţile de pe raza judeţului Sălaj s-au desfăşurat în conformitate cu acţiunea iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), care a fost organizată conform calendarului de activităţi al Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) pentru anul 2014, pe teritoriul tuturor celor 27 state membre. În perioada amintită a fost programată desfăşurarea Operaţiunii „SPEED”. 
Iulian Duma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...