More


  Sarabandă de accidente pe şoselele judeţului

  =

  accident

  Pe raza judeţului Satu Mare s-au produs la sfârşitul săptămânii trecute patru evenimente rutiere soldate cu accidentarea a cinci persoane, printre care şi o minoră de şase ani care a suferit o fractură craniană şi de femur. Principalele cauze care au dus la producerea accidentelor au fost traversarea neregulamentară a străzii, neacordarea de prioritate şi nepăstrarea corespunzătoare a direcţiei de mers. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Primul accident de circulaţie s-a produs vineri la Ardud, unde Simona P., în vârstă de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea regulamentar autoturismul marca Volkswagen pe strada Avram Iancu, a accidentat-o pe minora C. L., în vârstă de 6 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Fetiţa a suferit o fractură craniană şi de femur, fiind internată la Secţia Chirurgie Infantilă a Spitalului Judeţean Satu Mare. Un alt eveniment rutier a avut loc sâmbătă pe Bulevardul Cloşca din municipiul Satu Mare, în cadrul căruia Ionel A., în vârstă de 31 de ani din Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW, a accidentat-o grav pe Ileana A., în vârstă de 69 de ani din Satu Mare, care, în calitate de biciclist, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers, încălcând marcajul longitudinal continuu.

  Un alt accident a fost înregistrat sâmbătă în comuna Petreşti, unde Zoltan R., în vârstă de 35 de ani, din Marghita, judeţul Bihor, în timp ce conducea motocicleta marca Suzuki, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen condus regulamentar de către Andrei L., în vârstă de 31 de ani din Tăşnad. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a motociclistului. În noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a produs un alt eveniment la intersecţia străzii Cimitirului cu strada Viilor din municipiul Carei, în cadrul căruia Zoltan P., în vârstă de 35 de ani, cetăţean maghiar, care conducea o maşină Renault, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen condus regulamentar pe drum prioritar de către Alin V., în vârstă de 35 de ani din Carei. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a lui Alin V. şi a lui Erika D., în vârstă de 25 de ani pasageră în autoturismul Renault. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar la Zoltan P. a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0.25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img