More


  Ziua contabilului român, la a zecea ediţie la Satu Mare

  =

  Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), Filiala Satu Mare, va sărbători, în data de 21 septembrie, Ziua Contabilului Român. Evenimentul se află la cea de-a X-a ediţie, iar tema sub egida căreia se desfăşoară manifestarea din acest an este “Directiva 34/2013 a Parlamentului European şi a Consiliului Uniunii Europene – Aşteptări şi provocări în evoluţia profesiei contabile”. Tema urmăreşte îmbunătăţirea mediului de afaceri, a reducerii sarcinii globale de reglementare, în special pentru IMM-uri, atât la nivelul Uniunii Europene, cât şi la nivel naţional. În a doua parte a evenimentului va fi organizat un top local al celor mai bune societăţi membru CECCAR, aflat la a IV-a ediţie, şi vor fi acordate premii societăţilor membru CECCAR care au avut cea mai fructuoasă activitate în anul 2013.

  Manifestarea va avea loc la restaurantul Aurora, cu începere de la ora 10.00, moment de deschidere respectat în toată ţara la nivelul celor 42 de filiale. La acest eveniment sunt aşteptaţi membri, stagiari, economişti, directori, oameni de afaceri din judeţ, care vor avea prilejul de a-şi împărtăşi părerile despe activităţile profesionale, mediul economic, de a socializa şi de a se cunoaşte între ei.

  În cei peste 90 de ani de activitate, CECCAR a dobândit tradiţie şi profesionalism în domeniul contabilităţii din România, este recunoscut la nivel internaţional, are peste 21.000 de membri la nivel naţional şi este membru al Federaţiei Internaţionale a Contabililor şi a Federaţiei Experţilor Contabili Europeni. Filiala Satu Mare a CECCAR are în prezent 421 de membri activi şi 180 de membri inactivi. CECCAR organizează întâlniri lunare în fiecare zi de 27 a lunii şi acordă asistenţă informaţională pentru fiecare membru.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img