More


  Sergiu Băbăşan şi acoliţii săi se dedau la şantaje ordinare

  - Advertisement -

  fratia_satmarenilor

  Culmea ironiei, traseistul politic Sergiu Băbăşan şi acoliţii lui au ajuns să se erijeze în reprezentanţi ai societăţii civile. Dar nu în mod dezinteresat, căci el este în sufletul său un mare politruc. Astfel, după ce a fost membru al PRM, apoi al PDL, apoi al Forţei Civice, apoi al PMP, Băbăşan se ascunde acum în spatele Fundației FEW și a Asociației Satu Mare are suflet, înfiinţate de el prin acoliţii lui. Şi totul pentru a forţa mâna conducerii PSD Satu Mare să îl primească în partid. Doar că, din cauza traseismului său, acesta a fost refuzat ca şi un nătărău.

  Traseistul Băbăşan, persona non-grata în PSD
  Trasesitul politic cu acte în regulă, a se citi Sergiu Băbăşan, doreşte cu orice preţ să intre în rândurile celui mai puternic partid din judeţ: PSD. Şi asta după ce a fost pe la Partidul România Mare, Partidul Democrat Liberal, Forţa Civică sau Partidul Mişcarea Populară. Doar că, nota bene, de peste tot a fost dat afară cu un picior sănătos în dos. De această dată, uitându-se în carneţelul său cu itinerariul de trasesit notoriu, s-a gândit că ar avea niscaiva şanse să intre în PSD. Doar că i s-a trântit uşa în nas, spundu-i-se răspicat: „Aici nu ai ce căuta. Nu avem nevoie de traseişti, scandalagii şi escroci”.

  Răzbunarea, arma lui Băbăşan
  Pentru a se răzbuna şi pentru a-şi face loc în Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Satu Mare, Sergiu Băbăşan a pus la cale un plan pe care el îl consideră diabolic, dar care a fost cu uşurinţă dejucat. Mai exact, Sergiu Băbăşan, prin acolitul său Răzvan Micul, a pus de înfiinţarea unor fundaţii precum Fundaţia FEW sau Asociaţia Satu Mare are suflet. Practic, gaşca de şantajişti au început să se ţină mari reprezentanţi ai societăţii civile sătmărene, în numele căreia încearcă să facă diferite acţiuni cu scopul cel mai probabil de a le forţa mâna celor din conducerea PSD. Din păcate pentru ei şi din fericire pentru judeţul Satu Mare, gaşca de trepăduşi politici nu au niciun fel de succes.

  Îşi momeşte masa de manevră cu pizza
  Cât despre membrii sau simpatizanţii fundaţiei paravan – a se citi masă de manevră, aceştia numără vreo şase-şapte indivizi, printre care Sergiu Băbăşan, flancat de Sandu Băbăşan şi Răzvan Micul. Alături de cei trei cavaleri ai traseismului politic şi ai fariseismului au mai fost momite vreo patru doamne şi domnişoare, cărora le-au fost promise câte o pizza sau un suc. Ceea ce vorbeşte de la sine despre gradul acestora de pregătire sau despre activismul lor civic, care trece prin stomac.

  Fariseu şi traseist politic
  Deşi susţine că Fundația FEW și Asociația Satu Mare are suflet – nu sunt cu caracter politic, traseistul politic Sergiu Băbăşan se contrazice singur. „Este absolut normal să înţelegem că într-o ţară europeană, într-o ţară în care Klaus Iohannis este preşedinte (…)”, le-a spus Băbăşan, la una dintre întâlniri, celor câţiva simpatizanţi de fast-food. Semn clar al intereselor politice din spatele aşa-ziselor acţiuni civice.

  „Pioneri” ai falsităţii
  Sergiu Băbăşan susţine în faţa tuturor celor dispuşi să îl asculte că este un „pioner” al acestui tip de acţiuni în judeţul Satu Mare. „Suntem nişte pioneri în acest sens şi ne asumăm acest lucru”, a spus Sergiu Băbăşan. Şi are perfectă dreptate! Doar că el şi acoliţii lui sunt nişte „pioneri” ai falsităţii şi şantajului politic şi civic, făcând acţiuni politice sub umbrela unor organizaţii neguvernamentale. Iată cum gaşca de farsori se erijează în exponenţi ai societăţii civile, când, în fapt, sunt nişte exponenţi ai trasesimului politic şi ai golaniadei civice.

  Solicitare către autorităţi
  Sperăm ca în urma dezvăluirilor efectuate de Gazeta de Nord-Vest în ediţia de sâmbătă, 22 noiembrie, autorităţile competente să ia măsurile legale care se impun în acest caz şi faţă de aceşti indivizi. După ce Ziar de Cluj a sesizat DIICOT Cluj-Napoca despre triada fatală, GNV va trimite către DIICOT toate informaţiile de care dispune vizavi de gaşca Băbăşan – Micul. Cât despre reacţia sătmărenilor, aceasta este mai mult decât elocventă: niciun cetăţean cu scaun la cap nu se aliază cu tripleta catastrofală Sergiu Băbăşan – Sandu Băbăşan şi Răzvan Micul. Cu excepţia unora care sunt mari fani ai fast-food-ului şi ai băuturilor carbogazoase. Mâncare la fel de nocivă ca şi acţiunile lui Sergiu Băbăşan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img