More


  Colinde cu pumni şi picioare în judeţ

  - Advertisement -

  bataie

  Crăciunul nu a fost lipsit de scandaluri în judeţ. Aşa se face că purtătorii de uniformă au fost solicitaţi să intervină în mai multe situaţii conflictuale. De exemplu, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul Satu Mare au desfăşurat în ultimele zile acţiuni pe linie de ordine şi siguranţă publică, ocazie cu care au fost aplicate 41 contravenţii, în valoare de 11.400 lei.

  Două familii s-au luat la pumni
  Poliţiştii Secţiei Livada au fost sesizaţi joi, în jurul orei 11.00, despre faptul că pe raza localităţii Turulung a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi între membri a două familii şi pe fondul consumului de alcool, Csaba P. şi alţi membrii ai familiei acestuia le-au aplicat numiţilor Romeo G. şi Laszlo B. mai multe lovituri la nivelul corpului. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri medicale. Ulterior a fost solicitată ambulanţa pentru a mai transporta la unitatea medicală doi bărbaţi şi o femeie, care făceau parte din familia primelor victime. Unul dintre cei doi bărbaţi transportaţi ulterior a rămas sub supraveghere medicală, fiind transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, cu diagnosticul TCCA, iar pentru celelalte victime nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală, leziunile suferite de aceştia fiind minore.

  Alte ore, alte scandaluri între familii
  Tot joi, de această dată la ora 14.37, poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost solicitaţi să intervină la un caz de lovire. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe raza localităţii Odoreu, între Sandor L. şi Andrei B. a avut loc o neînţelegere, în urma căreia fiul lui Andrei B. i-ar fi aplicat lui Sandor L. mai multe lovituri cu un obiect contondent la nivelul corpului. Încercând să aplaneze conflictul apărut, în această altercaţie a intervenit şi soţia victimei , dar şi aceasta ar fi fost lovită în zona capului de către soţia agresorului.

  Poliţiştii Secţiei Livada au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 00.20, despre producerea unei infracţiuni de lovire. Din cercetările efectuate s-a stabilit că pe raza localităţii Iojib o femeie ar fi fost agresată de către soţul ei. Victima a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că a suferit o fractură la nivelul feţei.

  Alcool plus prostie egal violenţă
  Vineri, în jurul orelor 03.50, poliţiştii de ordine publică din Carei au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea Pişcolt, care reclama faptul că ar fi fost agresat. La faţa locului oamenii legii au stabilit că, în timp ce se afla în incinta unui local din Carei, persoanei care a făcut sesizarea i-ar fi fost aplicate lovituri cu pumnii la nivelul corpului, de către un consătean de-al său. Situaţia creată s-a produs pe fondul consumului de alcool.

  În aceeaşi seară, poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Abatorului, din localitatea Vetiş, a avut loc un scandal. La faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitate, pe fondul consumului de alcool i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul capului numitului Emil T.

  Tot în aceeaşi perioadă s-a constatat că trei persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, din localitatea Vetiş, pe fondul unei stări conflictuale şi a consumului de alcool au pătruns fără drept în locuinţa unei femei pe care o cunoşteau şi i-au aplicat acesteia şi unei alte femei, prietena proprietarei, care se afla în locuinţă, lovituri la nivelul corpului. Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

  “Colindătorilor” le-au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img