More


  Avalanşă de beţivi şi bătăuşi la Urgenţe

  - Advertisement -

  upu

  Peste 830 de pacienţi s-au prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare în perioada Crăciunului, adică 24-29 decembrie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, Constantin Demian , dintre aceştia, 87 s-au prezentat la UPU cu probleme digestive, 43 în stare avansată de ebrietate din care şase găsiţi în locuri publice iar doi au fost minori, 37 după ce au fost agresaţi, opt victime ale unor accidente rutiere şi cinci muşcaţi de câini. Totodată, trei persoane au ajuns la Urgenţe după ce au încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa chiar de Crăciun.

  În data de 28 decembrie, în jurul orei 15.00, a ajuns la Urgenţe un minor în vârstă de 12 ani care prezenta arsuri superficiale provocate de explozia unei petarde la nivelul feţei şi pleoapelor. Dupa ce a primit îngrijirile necesare, copilul a fost lăsat să plece la domiciliu.

  Demn de remarcat este şi faptul că în intervalul de timp analizat la Spitalul Judeţean s-au născut 18 copii, din care şapte fete şi 11 băieţi.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img