Pod nou de acces spre Domăneştipod

Veste excelentă pentru locuitorii din Domăneşti. Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare, prin preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor, a anunţat ieri că podul de la Domăneşti este deja operaţional. Investiţia va fi inaugurată vineri, de la ora 11.00.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a precizat că printr-o investiţie de circa 1,2 milioane de euro, fonduri asigurate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, localnicii din Domăneşti vor putea circula liniştiţi peste noul obiectiv. „Vineri vom face inaugurarea podului de la Domăneşti. Este o investiţie realizată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, prin Ministerul Dezvoltării. Este un pod nou, de 1,2 milioane de euro aproximativ. Un pod foarte important pentru că podul vechi nu mai prezenta siguranţă. Puteam să punem în pericol viaţa celor care circulau şi era singurul acces spre Domăneşti. Localitatea putea să rămână izolată. Este o investiţie pe care am realizat-o”, a declarat Adrian Ştef.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a ţinut să sublinieze faptul că acest obiectiv de investiţie nu s-ar fi realizat fără sprijinul financiar al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. „Dacă nu era acest program PNDL erau şanse minime ca în judeţul Satu Mare să intre aceşti bani. Şi, mai ales, podul de la Domăneşti nu ştiu dacă s-ar fi putut face în următorii zece ani. Pentru că de foarte mulţi ani de abia se circula pe acel pod. Efectiv, în ultimii ani a fost în ultimul hal de degradare şi nu s-a putut face. În trecut nu am avut cum să facem acest pod. Şi, uitaţi, prin PNDL, cu ajutorul domnului Dragnea am reuşit să îl realizăm. Localitatea Domăneşti risca să rămână izolată dacă nu făceam această investiţie”, a arătat Mircea Govor.

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts