VIOLATOR de MINORE, vânat de părinți și de autoritățiviolator-abuz-sexual-minora
O minoră din satul Domănești, în vârstă de doar 15 ani, a scăpat marți seara ca prin urechile acului de un viol. Un violator, în vârstă de 21 de ani, a intrat peste fată, sub un pretext fals, și a încercat să o violeze.  Autoritățile au intrat pe fir anunțate de tatăl fetei, individual fiind cercetat în stare de libertate.
Mai exact, violatorul și-a pregătit din timp terenul. El i-a propus tatei fetei să cumpere o casă ”la bani mărunți”. Marți, în jurul orei 18,00, violatorul Andras a mers în vecini sub pretextul să mai discute despre afacere. Când a văzut că fata e singură acasă i-a făcut avansuri.
Pentru că a fost refuzat, tânărul a dezbrăcat-o și a încercat să o violeze. Doar că, cuprins de remușcări, individual s-a oprit, dar nu înainte să o amenințe pe fată că se va răzbuna crunt dacă va spune ceva cuiva.
Doar că, fata și-a sunat tatăl care a venit în grabă acasă, care a chemat apoi ambulanța și a anunțat Poliția. ”Dacă în prindeam în casă îi luam gâtul. L-am căutat apoi, dar nu l-am găsit că s-a ascuns”, spune tatăl fetei pentru vocetransilvaniei.ro.
Andraș este cercetat acum în stare de libertate pentru tentativă de viol. Sătenii sunt șocați de cele întâmplate, mai ales că tânărul este căsătorit, iar soția urmează să nască nu peste mult timp.
Robert Marcus
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts