ANUL NOU, primit cu CHEF de sătmăreni. VEZI cum s-a DISTRAT lumea în NOAPTEA DE REVELION

Fie că a fost vorba de localuri, de platoul din centrul municipiului Satu Mare sau de petreceri între prieteni, anul 2015 a fost primit cu multă voioşie de sătmăreni.
În noaptea de Revelion localurile au fost pline ochi, iar lumea s-a distrat până dimineaţa.
 
chef
 
La restaurantul Poiana Codrului lumea s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion.

Aici au petrecut cumpăna dintre ani şi primarul Dorel Coica, alături de viceprimarul Radu Roca, directorul APASERV Satu Mare, Dan Stegerean şi alte câteva sute de sătmăreni care dansat până în zori.

 
poiana codrului1
 
Tot aici, chiar sub ochii primarului şi a viceprimarului, un tânăr sătmărean şi-a cerut iubita în căsătorie, dăruindu-i, totodată, şi un inel de logonă.

Cum tânăra a acceptat să-i fie soţie, petrecăreţii de la Poiana Codrului au avut motive în plus să se distreze.

 
poiana codrului2
 
Chef şi multă voie bună am întâlnit şi la restaurantul Veneţia unde, aşa dupoă cum spunea patronul Vasile Lup, au petrecut de Revelion peste 400 de sătmăreni.

Şi aici lumea s-a distrat până în zori şi s-au simţit foarte bine.

 
venetia1
 
După miezul nopţii, aici a venit şi primarul Dorel Coica, alături de viceprimarul Radu Roca, care le-a urata tuturor un an nou fericit şi un călduros „La Mulţi Ani!”.

Petrecăreţii au profitat de acest moment şi s-au înghesuit să facă poze cu cei doi.

 
venetia2
 
Aproape o sută de sătmăreni au petrecut de Revelion la restaurantul Aurora.

Printre aceştia se află şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, şi primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, alături de soţile lor.

 

Petrecerea a fost foarte animată, iar sătmărenii care au ales să petreacă cumpăna dintre ani aici s-au simţit bine până dimineaţa.

 
aurora
 
Frumoasă şi destină a fost atmosfera şi la petrecerea de Revelion organizată la restaurantul hotelului Dana II.

Aici a petrecut şi prefectul Eugeniu Avram, alături de soţia sa, care a transmis tuturor sătmărenilor să aibe parte de un an nou fericit cu sănătate, bucuri şi împliniri.

 
dana
 
Nu numai în restaurante s-a petrecut în noaptea de Revelion, dar şi în cluburi.

Spre exemplu, Score era plin ochi, iar distracţia era în toi.

Cei prezenţi aici s-au distrat până dimineaţă.

 
score
 
Fără teama de a greşi, a fost unul dintre cele mai frumoase Revelioane din ultimi ani, sătmărenii întâmpinând noul an cu multă voioşie şi speranţă.

Nu-i mai puţin adevărat că şi localurile s-au străduit, şi din câte se pare au şi reuşit, să ofere invitaţilor o petrecere de cinste în noaptea de Revelion.

1 COMMENT

  1. ne bucuram cu toti si spram ca si cei care care asteapta ajutoarele de alimente de la UE ca tovarasi au distrat fericit si au uitat toate necazurile care infante viata satmarenilor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...

FOTOGALERIE. Cazare în CORTURI pentru care nu RESPECTĂ măsurile de autoizolare și carantină

Autoritățile sătmărene le-au pregătit o surpriză nu tocmai plăcută pentru cei care, veniți din zonele roșii sau galbene nu respectă măsurile de carantină, respectiv...

DECIZIE. Se reiau LUCRĂRILE pe rețeaua de DRUMURI județene! Pe ce TRONSOANE se lucrează

La o scurtă vizită pe teren, astăzi, 27 martie, se poate observa că se efectuează mai multe tipuri de lucrări pe rețeaua de drumuri...

LIBER peste GRANIȚA cu Ungaria. Cine ARE VOIE să treacă în AMBELE SENSURI

S-a dat liber la granițacu Ungaria dar numai pentru o anumită categorie de oameni. Autorităţile de frontieră din România şi Ungaria au decis ca începând...

ÎNGRIJORARE. Peste 200 de sătmăreni, ÎN CARANTINĂ. Circa 3.260, la IZOLARE

În județul Satu Mare, astăzi, 27 martie, se află în carantină 202 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3259 persoane. La nivelul judetului nostru au...