More


  Concert de blues, marca Rareş Totu’s Midnight Sun, la District 15

  - Advertisement -

  gmz

  Centrul Cultural “GM Zamfirescu” a început în forţă noul an. După spectacolul cu piesa “Ultimul Lepros” şi concertul de aseară susţinut de folkiştii Marius Baţu, Ionel Bledea, Sorin Bălaj, George Negrea şi Florin Micaş, iubitorii de blues sunt invitaţi în această seară la un super concert susţinut de Rareş Totu’s Midnight Sun.

  O seară de excepţie
  Spectacolul va avea loc în această seară, de la ora 21, la localul District 15 de pe strada Ştefan cel Mare 15. Intrarea la acest concert va fi permisă pe bază de rezervare la numărul de telefon 0755 970 374 sau de la local. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” cu sprijinul District 15 şi SC Nordstream SRL.

  Înfiinţat în anul 2004 , Midnight Sun este primul supergrup românesc de după revoluţie condus de chitaristul Rareş Totu, unul din cei mai buni chitarişti de blues din România. O fuziune de Blues, Jazz şi Funk, cu pasaje improvizatorice prelungite, cu sclipiri instrumentale rar întâlnite în România, în care cei patru virtuozi frizează, pe lângă stilurile mai sus amintite, muzica experimentală şi uneori chiar Rockul.

  Având ca bază piese clasice ale Jazzului si Bluesului, Midnight Sun aduce la fiecare spectacol o versiune nouă, inedită, răsturnările de ritm şi de stil curgând parcă firesc în muzica celor patru ardeleni.

  Alte evenimente organizate de “GM Zamfirescu”
  Pentru luna ianuarie, Centrul Cultural GM Zamfirescu are în program alte două evenimente. Primul dintre acestea, expoziţia intitulată “Scrieri ale vechiului oraş”, va avea loc în data de 22 ianuarie la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”. Aşa după cum îi spune şi numele, în cadrul acestei expoziţii vor fi expuse manuscrise şi tipărituri vechi din Sătmar. Manifestarea este organizată în colaborare cu Asociaţia SAVO.

  Două zile mai târziu, în data de 24 ianuarie, de la ora 20.00, la District 15 va avea loc spectacolul cu piesa Norway Today de Igor Bauersima, în regia lui Sorin Misirianţu, avându-i ca actori pe Adrian Balint şi Anca Lăcusteanu. Emoționantă, romantică și înălțătoare, Norway Today amintește cât de vibrantă este viața, chiar și pentru cei aflați în fața morții.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img