More


  Elevii şi preşcolarii se întorc azi la cursuri

  - Advertisement -

  elevi

  Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice, elevii şi preşcolarii se întorc de azi la cursuri. Următoarea vacanță, cea intersemestrială, va fi cuprinsă între 31 ianuarie și 8 februarie.

  Cursurile semestrului al doilea vor începe pe 9 februarie și se vor încheia pe 10 aprilie, iar vacanța de primăvară este cuprinsă între 11 aprilie și 19 aprilie, urmând ca elevii să se întoarcă la cursuri pe 20 aprilie, până pe 19 iunie.

  Săptămâna 6-10 aprilie, din semestrul al doilea, este dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

  Absolvenții de liceu se vor putea înscrie la prima sesiune a examenului de bacalaureat între 25 și 29 mai și vor încheia cursurile în 29 mai. Prima sesiune de bacalaureat va începe pe 8 iunie cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

  Evaluarea națională va începe anul acesta pentru absolvenții de clasa a VIII-a pe data de 22 iunie, cu proba de limba și literatura română.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img