Necazul careienilor, speculat de liberali

Nenorocirea miilor de careieni care au fost obligaţi să-şi petreacă Revelionul şi primele zile din acest an la lumina lumânării, din cauza defecţiunilor apărute la reţeaua de alimentare cu energie electrică, a şi început să fie folosită în scop propagandistic de liberali. Startul a fost dat, după cum era de aşteptat, de soţia preşedintelui PNL Carei pe blogul său. După cum era de aşteptat, primarul Eugen Kovacs este considerat de soţia preşedintelui PNL Carei principalul vinovat pentru necazul abătut pe capul miilor de careieni. Însă nimeni nu înţelege legătura dintre Primărie şi cablurile unei societăţi furnizoare de utilităţi cum este Electrica. Probabil că nevasta preşedintelui PNL Carei şi comentatorii articolelor sale se aşteptau ca primarul să schimbe chiar el cablurile defecte, căci un primar care nu e liberal trebuie să se priceapă la toate, nu-i aşa? Imediat comentatorii au început să ceară demisia primarului, a viceprimarului, a portarului şi a cine mai ştie cui. Ameţiţi probabil de şampania consumată în exces în ultimele zile, mai trebuiau să ceară doar demisia lui Moş Crăciun ca treaba să fie completă. Urmând această logică ilogică, am putea cere şi noi demisia preşedintelui PNL Carei din funcţia de consilier local pentru că n-a remediat cu mânuţele sale defecţiunile apărute.

Pe aceeaşi logică ilogică, am putea cere chiar şi demisia delegatului sătesc din Ianculeşti pentru pana de curent de la Carei.

De parcă n-ar fi fost destul cum liberalii careieni au încercat să profite din punct de vedere propagandistic de necazul miilor de concetăţeni ai lor, s-a trezit un alt june liberal, de această dată de la judeţ, să o ia pe aceeaşi urmă lăsată pe arătură. Consilierul judeţean, devenit liberal prin absorbţie, nu s-a mulţumit doar cu demisia primarului Kovacs, ci chiar a plusat, cerând demisia conducerii Consiliului Judeţean pentru incidentul de la Carei. Păcat că n-a cerut şi demisia proaspătului preşedinte Klaus Iohannis. Nu de alta, dar preşedintele ţării este la fel de vinovat ca şi primarul Kovacs şi conducerea Consiliului Judeţean pentru că reţeaua de distribuţie din Carei, veche de zeci de ani, s-a defectat taman de Revelion. Numai să nu fi fost cumva un complot al băsiştilor.

Nu vrem să bagatelizăm gravitatea penei de curent de la Carei, însă tentativa liberalilor de a-şi face imagine pe seama necazului oamenilor este de-a dreptul deplasată şi revoltătoare. Îţi trebuie mult cinism să recurgi la astfel de metode murdare de propagandă politică. Într-adevăr, cineva trebuie să plătească pentru ce s-a întâmplat. Însă vinovaţii trebuie căutaţi în altă parte şi în niciun caz în administraţia locală, respectiv în cea judeţeană.

Szasz Lorand

8 COMMENTS

 1. Szasz Lorand! ……. Cam multa reclama le faci acestor liberali careieni si inca gratuita!!! Constat din articolele tale, ca mataluta ai problema a doua persoane si nu a liberalilor, pe care-i tot invoci in articolele-ti de tip can can!
  Din informatiile primite, domnia ta locuieste intr-un cartier care nu a suferit de pe urma acestor pene de curent, iar d-na Ciuta,intr-unul care a suferit mai bine de 48 ore, de pe urma lipsei acestuia!…Ei! Asa e usor sa dai cu pixul, din caldurica si de la lumina unui bec! Ce ar fi fost, sa nu fi avut domnia ta curent? Oare ai mai fi scris potlogarii? Din pacate , constat ca prea esti nedrept, in ceea ce scrii! Chiar nu-ti este frica de Dumnezeu?

 2. „Sotia presedintelui PNL Carei pe blogul sau” – definitie corecta!
  Buletin de Carei in nici un caz nu este un organ de presa. Este un blog, „redactat” cu multa nepricepere de o femeie fara calitati reale, si fara scrupule, dar foarte ambitioasa si rauvoitoare.

 3. Spre ghinionul Ciutelor, blogul asta are in jur de 20 de cititori, toti fiind si comentatori care injura ca la usa cortului. Daca aveti curiozitatea puteti constata ca unele scrieri de/ale ciutei au mai m ulti comentatori decat cititori. De/a dreptul ridicol. Daca ar exista un fel de CNA si pentru presa scrisa, blogul asta ar fi amendat zilnic de cateva ori. Insa asa ciutele si comentatorii pot ataca si injura dupa cum ii taie capul. Noroc ca nu ii mai baga nimeni in seama.

 4. Autorul articolului a uitat sa precizeze, ca familia Ciuta de ce vrea asa de tare sa schimbe de la primar pana la portar aproape toata lumea la primaria Carei. Pentru ca au niste candidati pe posturile respective. Dar va dati seama ce catastrofa ar fi pentru Carei ca Ciutimea sa primeasca putere in oras?!!

 5. Jale mare in Ciutime. Ghita Pop a fost ejectat in sfarsit de kla Caminulk de batrani. Degeaba a facaut nevasta-sa prajitii si sarmale famigliei, degeaba le/a stewrs geamurile si le/a curatat buda. Oare care va fi urmatorul apropiat al famigliei ce va fi ejectat? Oare unul cu nume de Bucale? Oricum, spre bucuria careienilor, incet/incet se face curatenie in jurul famigliei, degeaba se inversuneaza postacii aserviti.

 6. Dragii mei stiti ce e trist? Ca ne hranim cu scandal, cu articole subiective si uitam ce e important! Fapta si nu vorba! Putem sa ne razboim noi cititorii pe articole scrise de ,,preferatii” nostri sau nu dar problema tot nu se rezolva! M-am saturat de articole care in loc sa uneasca oamenii din Carei, ii dezbina , m-am saturat de articole pline de scandal, propagandistice si rauvoitoare! Putem sa vedem odata si odata partea buna a lucrurilor? Nu, nu o sa putem pana ne vom lasa influentati de vorbele unora si altora, ,, capetenii” de oras! Pana sa judecati, sa dati cu biciul, documentati-va , informati-va despre starea lucrurilor si apoi dati-va cu parerea! Un An Nou mai intelept, cu liniste si sanatate!

 7. Buletin de Carei, adica cirkus blog de carei este o mizerie de familie, unde se preamaresc membrii familiei zilnic iar restul poporului sunt scuipati cu noroi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

“Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pentru trei generaţii”

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, pe premierul Ludovic Orban, spunând că acesta a profitat de pandemie...

Cozmin Guşă, mesaj pentru Ludovic Orban: “Românii vă consideră mai corupţi decât guvernările PSDragnea”

Cozmin Guşă a comentat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, rezultatele primului sondaj post-pandemie realizat de CURS. Analistul politic a tras cinci concluzii,...

O șansă pentru Mani Gyenes…

Ediţia 2020 a raliului Red Bull Romaniacs, programată iniţial pentru 21-25 iulie, a fost amânată pentru perioada 27-31 octombrie din cauza pandemiei de coronavirus,...

Tincu, autogol în meciul “erorilor”

Poli Iaşi şi Sepsi s-au întâlnit în etapa cu numărul 8 din play-out-ul din Casa Liga 1. Meciul a fost unul destul de interesant...

Încă șapte autobuze hibrid nou-nouțe

Ieri au sosit din Polonia încă șapte autobuze hibrid Solaris Urbino. Primăria Satu Mare dezvoltă transportul public din fonduri europene! A cumpărat, în ultimii...