More

    Oportunitate pentru o nuntă de vis

    nunta

    Tinerii care au venit acasă de sărbători și care plănuiesc să facă nunta în 2015 au avut posibilitatea să se întâlnească weekend-ul acesta cu firmele care se ocupă de organizarea acestor evenimente. Peste 40 de expozanți au fost prezenți timp de două zile în cadrul primului târg de nunți din acest an.

    Târg de nunţi special
    Târgul de nunţi a fost organizat în acest sfârşit de săptămână la sala de nunţi Paloma Blanca. Aşa după cum spunea managerul Florin Danciu Şter, evenimentul a fost organizat pornind de la ideea că mulţi tineri sătmăreni care lucrează în străinătate se află în această perioadă acasă şi îşi pot organiza încă de pe acum o eventuală nuntă în vară. “Ideea a pornit de la faptul că mulţi tineri care lucrează în străinătate, şi care doresc să-şi unească destinele în vară, se află în această perioadă în ţară. Prin acest târg, le oferim posibilitatea să-şi găsească o sală potrivită, muzica potrivită, fotografii şi cameramanii potriviţi şi toate cele necesare pentru o nuntă reuşită în vară”, ne-a declarat Florin Danciu Şter.

    În total, la acest târg au expus 45 de firme din domeniu, iar manifestarea a fost gratuită atât pentru expozanţi cât şi pentru potenţialii clienţi.

    Interes ridicat
    Peste 150 de potenţiali clienţi au vizitat în cele două zile de week-end târgul de nunţi, ceea ce i-a făcut pe organizatori să creadă că a fost un eveniment reuşit. Viitoarele mirese au putut afla despre tendințele în materie de rochii de mireasă în anul 2015, dar și ce model li se potrivește. Un rol important îl au și aranjamentele florale care trebuie să fie cât mai intens colorate pentru a se încadra în tendințele de anul acesta.

    Și pentru ca evenimentul să rămână unul memorabil viitorii miri trebuie să aibă grijă ca momentele pline de emoție să fie imortalizate. Pentru asta însă vor trebui să scoată din buzunar o sumă ce depășește de multe ori 500 de euro.

    Alexandra Ardelean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE