Sătmărenii fac eforturi să scape de kilogramele puse de sărbătoriaquapark

După ce sărbătorile de iarnă au trecut, mulţi sătmăreni şi-au dat seama că în urma mâncărurilor ingerate au luat în greutate. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, o parte dintre aceştia au ales să facă mişcare. Dacă unii au preferat bazinele de înot, alţii au preferat sălile de fitness, în timp ce cei mai tineri au ales patinoarul.

Aquapark-ul, plin ochi
Foarte mulţi sătmăreni, dar şi turişti din judeţele învecinate, au ales bazinele de la aquapark-ul sătmărean Aquastar. Potrivit celor afirmate de directorul executiv al aquapark-ului, Barbara Zoltan, turiştii au venit în valuri începând de vineri dimineaţa. „Am avut o medie de circa 2.000 de turişti zilnic în această perioadă. Lumea doreşte să se relaxeze după sărbătorile de iarnă, să mai dea jos din kilogramele acumulate în plus, astfel că mulţi ne-au ales pe noi pentru acest lucru pentru că, în afară de piscinele clasice, aici au posibilitatea de a se trata în piscina cu apă termală. De asemenea, li se mai oferă şi alte bonificaţii”, ne-a declarat directorul aquapark-ului.

Pentru această perioadă, conducerea Aquastar oferă turiştilor o serie de pachete combinate, astfel că, pe lângă intrarea propriu-zisă, în preţul biletului mai pot beneficia şi de un masaj sau se pot trata în baza de tratament. Începând de luni, programul aquapark-ului intră în normalitate. Cei interesaţi pot urmări site-ul oficial al aquapark-ului sătmărean unde, de asemenea, există posibilitatea de a se programa on-line.

Turiştii care au venit să se relaxeze aici s-au declarat mulţumiţi de condiţiile întâlnite, mai ales că o parte dintre aceştia se aflau pentru prima dată la aquapark. „Am decis ca împreună cu familia şi câţiva prieteni să venim aici pentru a ne relaxa şi pentru a mai scăpa de kilogramele acumulate în urma sărbătorilor de iarnă. Sunt pentru prima dată aici şi sunt foarte mulţumit. Păcat că la noi în Maramureş nu există un astfel de aquapark”, ne-a spus unul dintre turişti. Un altul, venit din judeţul Sălaj, a afirmat că nu se aştepta ca la Satu Mare să găsească atât de bune condiţii.

La patinoar sau la fitness
Dacă unii au ales apa, alţii, în special cei mai tineri, au preferat gheaţa. Astfel, zilnic, patinoarul amenajat în faţa Muzeului Judeţean era plin. „Eu aş fi preferat să merg în altă parte, dar copiii au ales să vină să patineze. Am venit şi eu cu ei şi, chiar dacă nu ştiu foarte bine să patinez, nu regret. Mă simt foarte bine şi fac şi efort, astfel că mai dau jos din kilogramele în plus”, ne-a spus unul dintre sătmăreni. Copiii, în schimb, s-au simţit foarte bine şi au stat aici cu orele.

O altă alternativă pentru a scăpa de kilograme o reprezintă sălile de fitness. Acestea sunt frecventate în special de femei, iar în zilele de după Revelion acestea au fost aproape tot timpul pline.

Cei care nu s-au dus nici la aquapark, nici la patinaj şi nici la sălile de fitness au ales digul Someşului. Cum sâmbătă noaptea a nins din belşug, foarte mulţi sătmăreni, fie ei copii sau adulţi, s-au dus la derdeluş pe malul Someşului. Unii s-au dat cu săniile, alţii cu sacul, fiecare cu ce au avut. Orice, numai să facă mişcare.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts