More


  Art Grand Marriage îşi deschide mâine porţile

  - Advertisement -

  targ

  Ajuns la cea de a şaptea ediţie, Art Grand Marriage, considerat unul dintre cele mai de amploare târguri de nunţi din zonă, îşi va deschide porţile mâine, la orele prânzului, şi va dura tot week-end-ul. Cei interesaţi vor putea găsi aici bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii, costume de mire, produse de cofetărie şi patiserie, cocktail-uri, artificii, decoraţiuni pentru sala de nunţi şi multe altele. Suprafaţa expoziţională aproape că s-a dublat faţă de ediţiile precedente, ajungând acum la circa 1.500 de mp, fiind organizată la etajele unu şi doi din incinta Grand Mall. Aici vor expune peste 50 de firme de profil din Satu Mare dar şi din judeţele învecinate.

  Deschiderea oficială a Art Grand Marriage va avea loc mâine, la ora 13.00, expoziţia fiind deschisă până la ora 20.00. De asemenea, expoziţia va putea fi vizitată şi sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, precum şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Sâmbătă seara, de la ora 18.00, va fi organizat şi un marriage-show care va consta într-o prezentare de rochii de mireasă pe muzică life. Totodată, va fi organizată şi o tombolă. “La această tombolă vor putea participa toţi vizitatorii care, pe durata acestui eveniment, au încheiat cel puţin un contract cu una dintre firmele expozante. Premiul câştigătorului va fi de 500 de lei”, a mai precizat organizatorul Marius Crişan.

  Art Grand Marriage s-a bucurat de un real succes încă de la înfiinţare, numărul mediu de vizitatori la ultimele două ediţii fiind de peste 1.500.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Securitatea

  0
  spot_img
  spot_img