More


  Naţionalele de judo, în premieră la Satu Mare

  =

  Prezent la emisiunea Ceaiul de dimineaţă, judoka Marian Halas de la CSM Satu Mare a vorbit despre Campionatele Naţionale de judo Divizia A echipe seniori, care vor avea loc pe 7 martie la sala Ecaterina Both din Satu Mare.

  În premieră, un astfel de eveniment de marcă va fi găzduit de oraşul nostru, iar pregătirile sunt în toi. Au apărut primele afişe prin oraş, iar Halas a declarat că acest campionat va fi şi mai bine organizat decât turneul de masters care a avut loc în toamna anului trecut. “Toţi suntem implicaţi în acest proiect. Am realizat materiale promoţionale pentru a mediatiza cât mai bine acest Campionat Naţional. Ne dorim să iasă şi mai bine decât mastersul de anul trecut şi vom face tot ceea ce depinde de noi ca evenimentul să rămână în istoria sportului sătmărean. Ştim că ne-am înhămat la un proiect mare, dar ne dorim ca publicul sătmărean să vadă la lucru cei mai buni judoka din ţară“, a spus Marian Halas.

  Echipa CSM-ului porneşte cu prima şansă la titlul naţional, titlu pe care judoka sătmăreni şi-l doresc neapărat. Din echipă fac parte Cristian Şereş (Unio-CSM) şi Amado Lazea la 66 kg, Remus Lazea (73 kg), Marian Halas şi Florin Fuşle la 81 kg, Vasile Fuşle şi Cristian Bodârlău la 90 kg, Ovidiu Pop şi Lorand Samel (Unio-CSM) la +90 kg. Nu putem să nu îl menţionăm aici şi pe Vasile Fuşle senior, cel care îi antrenează, alături de Marian Halas, dar şi pe Mihaly Terely de la CS Unio, care se mândreşte cu Şereş sau Samel.

  De săptămâna viitoare întreg lotul se va pregăti la Satu Mare, în noua sală special amenajată în curtea Liceului de Artă şi se vor face ultimele retuşuri pentru ca totul să iasă ca la carte.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img