Accident de muncă soldat cu un mort la Odoreu1mort

Un bărbat din Odoreu şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident de muncă petrecut ieri după-amiază la o fabrică de geamuri termopan din această localitate. Nu se ştie în ce condiţii, la un moment dat asupra sa a căzut un palet cu sticle folosite pentru geamuri termopan strivindu-l şi omorându-l pe loc.

Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 14.20, când angajaţii fabricii de geamuri termopan, care are sediul social în Satu Mare, dar are punct de lucru la Odoreu, au solicitat intervenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, prin intermediul 112. Pompierii sătmăreni s-au deplasat la locul accidentului de muncă cu o autospecială de descarcerare, însă când au ajuns la faţa locului nu au putut constata decât decesul victimei, care a fost predată organelor de poliţie care continuă cercetările pentru stabilirea cauzei decesului.

Victima este Vasile Borneas, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Odoreu, care era angajatul acestei societăţi comerciale de mai mult timp. Nu se ştie cu exactitate cum s-a ajuns în situaţia în care bărbatul a fost strivit de paletul de sticlă de circa două tone, dar există suspiciuni că au fost făcute unele greşeli în ceea ce priveşte manipularea acestuia în incinta unităţii de producţie.

La scurt timp după plecarea pompierilor şi a ambulanţelor, la locul accidentului a ajuns o maşină mortuară pentru a prelua victima, dar şi medicii legişti. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts