Alcoolul a făcut ravagii în weekendalcool

Patrula formată din poliţist şi jandarm care acţiona pe raza localităţii Tăşnad a fost sesizată duminică, în jurul orei 05.20, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că în incinta unui local a izbucnit un scandal. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că mai multe persoane au refuzat să părăsească localul la cererea agenţilor de pază, întrucât era ora închiderii, iar una dintre persoane , respectiv Ionuţ M., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a iscat un scandal tulburând ordinea şi liniştea publică, iar în momentul intervenţiei agenţilor de pază, acesta l-ar fi lovit pe un agent de pază şi ar fi spart o sticlă cu care ar fi aruncat spre agentul de pază, lovindu-l pe acesta în zona gâtului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, în urma cărora s-a stabilit că nu i-a fost pusă viaţa în pericol. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Duminică seara poliţiştii de ordine publică negreşteni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană ar fi fost agresată. Din verificările efectuate a rezultat faptul că pe raza localităţii Negreşti Oaş Vasile F., de 22 de ani, pe fondul consumului de alcool, i-ar fi aplicat numitului Marius P., de 27 de ani, lovituri cu pumnii la nivelul capului şi a corpului, totodată i-ar fi distrus bicicleta pe care o avea cu el. Victima a fost transportată la unitatea medicală din localitate pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale, nefiind necesară rămânerea sub supravegherea medicală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Tot duminică, în jurul orelor 19.00, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 , de către o femeie din localitatea Hurezu Mare, judeţul Satu Mare, despre faptul că ar fi fost agresată. La faţa locului oamenii legii au stabilit că pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri personale Ioan F. i-ar fi aplicat concubinei sale lovituri cu pumnii la nivelul corpului. În acest caz nu a fost necesară intervenţia personalului medical. S-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. În toate cazurile menţionate anterior persoanele sunt cercetate în stare de libertate.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts