Angajatele Spitalului Judeţean au sărbătorit împreună Ziua Femeiispital1

Circa 200 de angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare au sărbătorit împreună Ziua Femeii, sâmbătă seara, la restaurantul Romantic. Alături de ele, la sărbătoare a fost prezentă şi conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare care şi-a exprimat încă o dată, dacă mai era necesar, sprijinul faţă de unitatea spitalicească.

Cea mai importantă instituţie subordonată CJ
Sărbătoarea femeilor de la Spitalul Judeţean a fost deschisă de fostul director de îngrijiri medicale, actualmente managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Gabriela Opriş, care le-a urat tuturor femeilor prezente să aibă parte de o primăvară frumoasă. Totodată, a prezentat şi oaspeţii prezenţi la sărbătoare, şi anume vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, sau directorul Cancelariei Prefectului, Raul Băbţan.

Chiar dacă din motive obiective, preşedintele Adrian Ştef nu a putut fi prezent încă de la început la sărbătoarea femeilor din Spitalul Judeţean, acesta şi-a făcut apariţia puţin mai târziu în aplauzele tuturor.

Managerul Spitalului Judeţean, Erica Venemozer, a evidenţiat investiţiile făcute în ultimii trei ani de când Spitalul Judeţean a trecut în subordinea Consiliului Judeţean. Ca răspuns, vicepreşedintele Mircea Govor a arătat că aceste investiţii au fost făcute atât pentru a creşte nivelul actului medical din cadrul spitalului, dar şi pentru a crea condiţii civilizate de muncă pentru angajaţii Spitalului Judeţean. Vicepreşedintele Govor a mai arătat că aceste investiţii vor continua, a mulţumit femeilor pentru activitatea lor şi şi-a încheiat discursul urându-le tuturor doamnelor şi domnişoarelor să aibă parte de bucurii şi împliniri alături de cei dragi precum şi un călduros “La Mulţi Ani!”

În discursul său, preşedintele Adrian Ştef a arătat că Spitalul Judeţean este cea mai importantă instituţie subordonată Consiliului Judeţean, şi că vor fi făcute toate eforturile pentru îmbunătăţirea sistemului de sănătate la nivelul judeţului Satu Mare. Gânduri bune pentru colegele lor au mai urat directorul medical, Paula Mare, directorul economic, Raluca Tarba, dar şi preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali, Constantin Demian.

spital2

Distracţie şi voie bună
În continuare, angajatele Spitalului Judeţean au avut parte de o seară de excepţie, Formaţia Bravo asigurând muzica şi buna dispoziţie. În afară de dans, doamnele şi domnişoarele din cadrul Spitalului Judeţean au avut parte şi de surprise plăcute. Astfel, au avut posibilitatea de a urmări o prezentare de modă făcută de manechinele de la Gaby’s Models, apreciată de publicul feminin. Totodată, a fost organizată şi o tombolă, iar conducerea Consiliului Judeţean a dăruit câte o floare fiecărei femei.
Angajatele Spitalului Judeţean au apreciat felul în care a fost organizată această sărbătoare a lor, au afirmat că se simt foarte bine şi că şi-ar dori ca astfel de evenimente, care au şi scopul de a crea legături strânse între angajaţi, să fie organizate şi cu alte ocazii, nu doar de Ziua Femeii.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts