Au ajuns la spital după ce au fost bătuţibataie

Un careian şi-a bătut joi seara un coleg de serviciu de l-a băgat în spital. În jurul orei 18.43, poliţiştii de ordine publică Din Carei au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe strada Viilor din Carei. Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani ar fi fost lovit cu palma la nivelul feţei, de către un coleg de muncă. Incidentul s-a produs pe fondul unor discuţii contradictorii care au degenerat. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Tot joi, în jurul orei 22.00, poliţiştii de ordine publică din Negreşti au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că ar fi fost agresat pe strada Tudor Vladimirescu. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că Grigore F., în vârstă de 33 de ani, pe fondul unor neînţelegeri, i-ar fi aplicat lui Dănuţ C., în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feţei. Persoana a fost transportată la unitatea medicală din localitate, pentru investigaţii medicale, însă în urma efectuării acestora s-a stabilit că nu a este necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, agresorii fiind cercetaţi în stare de libertate.
Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts