More

    Avalanşă de beţivi la volan de 8 Martie

    trafic

    Poliţiştii rutieri sătmăreni au depistat în trafic, în acest sfârşit de săptămână, trei persoane aflate la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, sâmbătă seara, pe Drumul Judeţean 193, între localităţile Ruşeni şi Tătărăşti, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe Elemer M., în vârstă de 38 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentraţie de alcool de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot sâmbătă, în jurul orei 22,10, pe strada Înfrăţirii din oraşul Tăşnad, poliţiştii formaţiunii rutiere a Poliţiei oraşului Tăşnad l-au depistat în trafic pe Florin P., de 30 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentraţie de alcool de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Duminică dimineaţa, în jurul orei 4,05, pe strada Cloşca din oraşul Tăşnad, poliţiştii formaţiunii rutiere a Poliţiei oraşului Tăşnad l-au depistat în trafic pe Marin C., de 30 ani, care conducea un autovehicul în timp ce avea o concentraţie de alcool de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    De asemenea, vineri, poliţiştii Secţiei Rurale Gherţa Mică, l-au depistat în trafic, pe raza localităţii Gherţa Mică pe Ioan P., de 51 ani, care a condus o mopedă fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.
    În urma acţiunilor desfăşurate în trafic la acest sfârşit de săptămână de poliţiştii rutieri, au fost aplicate 330 sancţiuni contravenţionale în valoare de 33.430 lei. Printre cei sancţionaţi se numără 31 pietoni, 17 biciclişti, trei căruţaşi, 90 conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, 45 care nu au folosit centura de siguranţă, 16 care nu aveau documentele asupra lor, 35 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 15 pentru opriri sau staţionări în locuri interzise.
    Robert Marcus

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE