Barajul din Călinești Oaș, curățat de elevii din comună     attachment

Elevii Școlii Gimnaziale din comuna Călinești-Oaș au dovedit încă o dată că iubesc natura, fapt pentru care s-au implicat în colectarea mizeriei de pe marginea lacului din Călinești-Oaș.

Au participat la această acțiune profesorii: Rodica Botoiu, profesor de chimie, cu un efectiv de 15 copii, Iacob Bura, profesor de tehnologie, cu un efectiv de 18 copii, Ana Malea, profesor de biologie, cu un efectiv de 18 copii, Mihaela Gavriş, profesor de matematică, cu un efectiv de 13 copii, Florentina Koos Petruş, profesor de română, cu un efectiv de 27 copii, Alexandra Mărcuţ, profesor de geografie, Lavinia Sofonea, profesoară de engleză. Au mai participat angajați din cadrul Primăriei Călinești Oaș precum și beneficiarii venitului minim garantat.

De asemenea, au fost prezenți din partea S.G.A Satu Mare șeful de sistem Gheorghe Ţuţuraș, șeful formației Baraj Călinești, Oliver Condor, șeful de formație Turț- Tarna Mare, Florinel Bănățeanu, șeful de formație Turulung, Szabo Arpad, respectiv colectivul formației Negrești-Oaș. Aceștia au colectat aproximativ 80 mc de peturi și mizerii .

”Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat la această acțiune de interes local, în special elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială Călinești-Oaș și fac un apel la întreaga populație a Țării Oașului să se alăture acestor voluntari pentru a menține un mediu curat și sănătos”, a declarat viceprimarul comunei Călinești Oaș, Birtoc C.V. Dinu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts