Blocuri ANL la Ardudduma

Primăria Ardud a reactualizat un proiect mai vechi privind construirea a trei blocuri ANL în oraş şi l-a depus recent la Agenţia Naţională de Locuinţe. “Pentru acest proiect am făcut trei drumuri la Bucureşti doar de la începutul anului şi până în prezent. Am depus acest proiect şi avem speranţe că vom primi undă verde deoarece este prevăzută construirea a 9.000 de locuinţe ANL la nivel naţional. Astfel, avem şanse mari că şi proiectul nostru va fi aprobat”, a precizat primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma (foto).

În cazul în care proiectul va fi aprobat, la capătul străzii Florilor din Ardud vor fi construite trei blocuri ANL. Două dintre acestea, cu câte 25 de locuinţe fiecare, sunt prevăzute pentru a fi închiriate, iar cele 50 de locuinţe de una şi două camere din cel de-al treilea bloc sunt prevăzute pentru a fi vândute celor interesaţi prin credit ipotecar. Primăria Ardud a oferit spaţiul pe care urmează să fie construite cele trei blocuri ANL şi se angajează că va pune la dispoziţie toate utilităţile necesare.

Primarul Ovidiu Duma a arătat că deja sunt solicitări pentru aceste locuinţe ANL. “Sunt familii tinere care, cel puţin deocamdată, locuiesc fiecare pe unde pot. Acestea, dar şi alte familii, au depus deja solicitări pentru a primi o locuinţă la Primărie, atât pentru cele închiriate, cât şi pentru cele destinatre vânzării”, a mai spus edilul şef. Dacă demersurile Primărie Ardud vor avea o finalitate, sunt premise serioase ca lucrările de construire a celor trei blocuri să fie demarate în toamna acestui an.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts