Cadou superb pentru sătmărence de 8 Martie1proconsul

Primăria şi Consiliul Local Satu Mare au oferit ieri seară o surpriză uriaşă pentru sătmărence, care au umplut până la refuz sala Casei de Cultură a Sindicatelor. Este vorba despre un super-concert Proconsul, care s-a dovedit a fi cel mai frumos cadou pentru doamne şi domnişoare.

Concertul, care a început la ora 17.00, transmis în direct de Nord Vest TV, a fost deschis de folkiştii sătmăreni Octavian Bud, Sorin Bălaj şi Radu Lup, care au interpretat o serie de cântece mai sensibile, în ton cu sărbătoarea de 8 Martie. Evoluţia celor trei a fost apreciată şi răsplătită cu aplauze de sătmărence.

Cum era de aşteptat, cel mai important moment al serii a fost apariţia pe scenă a trupei Proconsul, care a electrizat atmosfera. Membrii trupei au ştiut încă de la început cum să le fie pe plac sătmărencelor. Interpretând celebrele lor hituri precum “Cerul“, “De la ruşi“, “Mi-ai luat inima“, “Pentru tine”, trupa Proconsul a ridicat toată sala în picioare, iar sătmărencele au cântat minute bune alături de membrii trupei. Ca dovadă a faptului că trupa este îndrăgită la Satu Mare, evoluţia trupei Proconsul a fost apreciată şi răsplătită cu aplauze, fiind rechemată de mai multe ori pe scenă.

Sătmărencele care au luat parte la această minunată seară oferită de Proconsul s-au arătat foarte mulţumite de surpriza făcută de Primăria şi Consiliul Local Satu Mare şi au declarat că-şi doresc cât mai multe astfel de concerte la Satu Mare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts