More

    Două autobuze pline cu muncitori s-au ciocnit la Corod

    corod

    Un accident deosebit de grav, soldat cu rănirea a 20 de persoane, s-a produs ieri după-amiază în staţia de autobuz din localitatea Corod. Două autobuze ale aceleiaşi firme, pline ochi cu muncitori, care se întorceau acasă de la schimbul unu de la Draxlmaier, s-au ciocnit chiar în staţia de autobuz. Evenimentul rutier s-a produs ieri, în jurul orei 16.00. Primul autobuz implicat în accident s-a oprit în staţia de autobuz din Corod, iar cel din spate, din motive încă neelucidate de poliţişti, nu s-a putut opri la timp şi l-a lovit pe primul în spate. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de descarcerare şi cinci ambulanţe pentru a acorda primul ajutor victimelor.

    Din datele furnizate de şeful ISU Someş Satu Mare, colonelul Dan Gheorghe, în urma acestui accident au fost rănite 20 de persoane. “Din fericire, putem spune, cu excepţia unui singur accidentat care a suferit o fractură de picior, ceilalţi pacienţi au suferit leziuni uşoare care au fost tratate la faţa locului. Totuşi, pentru a nu apărea complicaţii, 17 dintre victimele acestui accident de circulaţie au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii medicale suplimentare”, a mai spus Dan Gheorghe.

    Cele două autobuze au fost serios avariate în zonele de contact, adică în partea din spate a primului autovehicul şi partea din faţă a celui de-al doilea. Poliţiştii nu au putut da un verdict clar al cauzei producerii acestui accident.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE