Este ceva putred la PNLNe-am săturat de ipocrizia liberalilor. Se dau fecioare nevinovate, când tot satul știe ce le poate pielea. Fac atâta scandal de blocarea justiției în Parlament de către PSD, în urma respingerii cererii DNA de arestare a lui Dan Șova, când de fapt, ei au fost cei care au aranjat salvarea senatorului social-democrat. Asta pentru că 6 aleși PNL au refuzat să voteze, ceea ce a dus la lipsa de cvorum necesară. Barem senatorii PSD s-au arătat foarte sensibili la situația colegului lor și au votat subiectiv.

Dar jocul murdar al PNL a ieșit la iveală. Pe față au spus că votează cu bilele la vedere, dar pe ascuns, s-au găsit câțiva liberali care să refuze votul, deși se aflau în sala de plen.

Drept urmare, liberalii să lase ciocul mic cu lupta lor anticorupție, că nu le stă bine. Se vede din avion complicitatea lor cu suspecții puși sub acuzare de DNA.

Așa l-au salvat pe Varujan Vosganian, care numai nu a stat în genunchi în fața senatorilor pentru a nu-l trimite în arest, la cererea procurorilor. De remarcat și faptul că cea mai vocală prezență din PNL, Alina Gorghiu nu e chiar total străină de dosarul lui Dan Șova.

Aceasta, în calitate de avocat, a reprezentat SC Electrica SA într-un proces deschis de complexele energetice Rovinari şi Turceni, exact în perioada în care casa de avocatura Şova& Asociaţii apăra interesele combinatelor din Gorj.

Marius Oproiu

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts