EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” îşi deschide porţileEXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” va avea loc în perioada 21-23 mai 2015 în incinta fostului supermarket Interex din municipiul Satu Mare. România este cea mai mare piaţă din Sud-Estul Europei. Sectoarele strategice şi pieţele ţintă pentru perioada următoare ale Guvernului României sunt automotive, maşini şi echipamente electronice, IT&C, mobilă, confecţii şi încălţăminte, domenii în care firmele membre ale Asociaţiei Economice Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest şi Asociației Camerei Meşteşugarilor au demonstrat că pot face performanţă.

EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare” este evenimentul în cadrul căruia firmele expozante se prezintă şi își promovează produsele şi serviciile cu dorința de a genera o imagine reală și pozitivă privind potențialul economic al judeţului nostru, precum şi prezentarea șanselor oferite tinerei generații în realizarea unei cariere profesionale de succes.

Anul acesta evenimentul este concentrat în jurul conceptului de Business-to-Business (B2B), ceea ce înseamnă că expozanții își pot invita colaboratorii la eveniment pentru a promova împreună produsele și serviciile firmelor din municipiul și județul Satu Mare.

Cei care doresc să participe și/sau să devină sponsori ai evenimentului se pot adresa organizatorilor pentru detalii suplimentare la numărul de telefon: 0261-710.316 sau la adresa de e-mail: office@drwsm – anunţă consiliile directoare ale Asociației Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord Vest și Asociației Camera Meșteșugarilor.
Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts