Grupare de traficanţi de droguri destructurată de DIICOTmascati

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Satu-Mare şi procurorii DIICOT au efectuat ieri cinci percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite tipuri de droguri, seminţe de cannabis, râşniţe, cântare şi pipe de sticlă. De asemenea, au fost puse în aplicare şase mandate de aducere.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2015, şase persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, ar fi deţinut şi comercializat, pe raza municipiului Satu Mare, droguri de risc şi substanţe din categoria etnobotanice.

La activităţi au participat şi jandarmi, se arată într-un comunicat de presă remis ieri redacţiei. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts