More  Guvernul Ponta respectă întocmai programul USL

  plr

  Secretarul de stat în cadrul Ministerului Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, a efectuat ieri o vizită la Satu Mare, ocazie cu care a susținut și o conferință de presă la sediul PLR. Totodată, acesta s-a întâlnit, la Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură cu un grup de oameni de afaceri din județ cu care a purtat discuții pe marginea noului Cod Fiscal.

  Alături de Beciu, la conferința de presă au participat și președintele PLR Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, respectiv viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, și şeful de cabinet al preşedintelui CJ, Claudiu Sulea. În luarea de cuvânt, secretarul de stat a explicat că acesta este cel mai bun Cod Fiscal de la Revoluție încoace, și prin care va fi oprită atitudinea ostilă a statului asupra mediului de afaceri.

  Deputatul Silaghi a adăugat că noul Cod Fiscal poartă o puternică „amprentă” a PLR, Guvernul Ponta respectând întocmai programul USL semnat în 2012. “Este realizat cu amprenta importantă la PLR. Guvernul Ponta nu face altceva nici la ora actuală decât să meargă pe programul USL-ului. Toţi cei care am scris la programul Uniunii Social Liberale suntem alături de Călin Popescu Tăriceanu, prin urmare Guvernul Ponta şi-a asumat că este liberal-socialist, sau socialist-liberal, şi o şi afirmă, şi merge pe programul pe care l-am desenat împreună”, a declarat deputatul Ovidiu Silaghi. Acesta a adăugat că, pe lângă noul Cod Fiscal, PLR va avea şi alte iniţiative în sprijinul mediului de afaceri.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE