Hoţii fură tot ce le cade la mânăfurt

Hoţii fură mai nou tot ce le cade la mână. De acest lucru s-au convins angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, care au prins la sfârşitul săptămânii trecute hoţi de produse agricole, materiale de construcţii sau articole de îmbrăcăminte. Semn că infractorii nu mai fac mofturi, iar din disperare sustrag tot ce se poate valorifica.

Patrula de siguranță publică din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliţiei municipiului Carei, în timp ce efectua serviciul de siguranță publică pe raza municipiului Carei, i-a identificat vineri pe numiții S. Gusztav, de 28 ani, cu domiciliul în Căpleni, județul Satu Mare, și B. Victor, de 28 ani, cu domiciliul în Berveni, județul Satu Mare, în timp ce transportau cu o căruță cantitatea de 275 cărămizi, pe care le-au au sustras dintr-o stație de carburanți dezafectată situată la ieșirea din municipiul Carei spre Oradea. Prejudiciul cauzat, în valoare de 275 lei, a fost recuperat. Susnumiții sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare i-au identificat pe V. Iuliu, de 29 ani, din localitatea Crișeni, județul Satu Mare, și V. Sergiu, de 22 ani, din municipiul Satu Mare, care vineri, în jurul orelor 23.00, au sustras un număr de 26 saci de semințe de porumb și 14 litri erbicid, dintr-un imobil aflat în construcție în localitatea Decebal, comuna Vetiș, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar cei doi sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Satu Mare efectuează cercetări față de V. Maria, de 39 ani, din Satu Mare, care la data de 28.02.2015, orele 14.50, a fost surprinsă de casiera unui magazin din Satu Mare în timp ce sustrăgea un trening de damă din magazin. Prejudiciul cauzat, în valoare de 42,99 lei, a fost recuperat. În cauză s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts