Locuitorii din Lazuri se răscoală împotriva edililorlazuri

Mai mulţi localnici din comuna Lazuri au cerut ieri, cu ocazia audienţelor susţinute la Instituţia Prefectului, sprijinul prefectului Eugeniu Avram. Aceştia acuză conducerea comunei Lazuri de lipsă de implicare în problemele comunităţii. Mai mult, localnicii solicită realizarea unui audit la Primăria Lazuri, pentru a vedea unde sunt banii comunităţii.

Condiţii improprii de trai
Purtătorul de cuvânt al nemulţumiţilor din Lazuri a fost Alexandru Starovcshi. Acesta s-a plâns de faptul că copiii lor sunt nevoiţi să umble prin noroi din cauza faptului că, deşi primarul le-ar fi promis asfaltarea străzii, drumurile sunt mai mereu desfundate când plouă. “Iarna a mai fost cum a fost, că a fost rece şi nu am avut probleme. Dar acum copilul şi nepoţii umblă pe stradă în noroaie şi în apă. Când îl întrebăm pe primar de ce nu se face nimic, răspunsul este că nu sunt bani în primărie. Toată stima şi respectul dacă nu avem bani în primărie, dar atunci de ce sunt bani pentru alte treburi?! Deci, nu pentru folosul comunităţii, ci pentru alte interese. Avem cel mai frumos jeep pentru pompieri din tot judeţul, dar cu ce folos?! Cu ce scop?! Să îşi facă interesele personale unii?! Dar din ce combustibil, dacă nu sunt bani pentru interesul public?!”, a acuzat Alexandru Starovcshi.

Angajaţii primăriei, acuzaţi de delăsare
Alexandru Starovcshi a mai acuzat faptul că unii angajaţi ai Primăriei Lazuri sunt delăsători şi lipsiţi de respect. “Inclusiv programul de funcţionare din Primărie ni se pare scandalos. Mergem acolo de la ora 08.00, că atunci începe programul, iar încă la ora 09.00 ni se spune că nu ne funcţionează aparatura, că nu s-a încălzit aparatura. La ora 13.30-14.00 merg acasă deja”, susţin localnicii nemulţumiţi.

Localnicii cer un audit
Alexandru Starovcshi a cerut Instituţiei Prefectului să facă demersuri pentru realizarea unui audit la nivelul comunei Lazuri. “Comuna Lazuri s-a oprit în timp. Credeţi-mă, că în epoca de aur a fost mult mai bine, a fost perfect. Ne uităm la comunele din împrejur şi vedem că peste tot se mişcă ceva. Ba se pune o piatră, ba se asfaltează ceva. Domnul primar ne-a promis că vom avea asfalt. Dar s-a oprit totul, pauză, nimic. La noi ceasul, timpul, s-a oprit. Suntem împotmoliţi în mizerie, în noroi. Este dezastru. Cerem un audit din partea dumneavoastră către Primăria Lazuri, să vedem ce se întâmplă, unde sunt banii?! De ce nu sunt bani, care este situaţia?! Noi nu credem că nu se poate face nimic”, au mai precizat localnicii.

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts