Marş ciclist antidrog la Satu Maremars

Elevii Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, alături de cei de la Colegiul Naţional „Kolcsey Ferencz”, având sprijinul poliţiştilor sătmăreni, au organizat ieri un marş ciclist antidrog. Manifestarea a purtat denumirea “Etalon pentru o viaţă sănătoasă fără droguri” iar elevii celor două licee au dorit în acest fel să atragă atenţia colegilor lor, a părinţilor dar şi a întregii societăţi asupra riscului consumului de droguri. “Elevii Colegiului Naţional Mihai Eminescu au demarat din suflet această activitate având ca scop conştientizarea tuturor în privinţa riscurilor consumului de droguri. Acesta este scopul marşului ciclist de azi”, a declarat comisarul de poliţie Simona Săndulescu.

Profesorul coordonator Marius Horşia, de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, a arătat că pentru acest liceu este o tradiţie de a se implica în programe de acest fel şi nu a uitat să mulţumească şi colegilor de la Colegiul Naţional “Kolcsey Ferencz”.

La marşul ciclist de ieri au participat circa o sută de elevi, din care 70 de la CN Mihai Eminescu cu pancarte în limba română, şi 30 de la Kolcsey Ferencz, cu pancarte în limba maghiară. Marşul a pornit de pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, a continuat pe bulevardul IC Brătianu până în Grădina Romei şi retur.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts