Parcul central al comunei Odoreu va fi modernizat în acest anparc

Primăria Odoreu are în vedere modernizarea centrului comunei în cursul acestui an. Potrivit celor afirmate de primarul Dumitru Pop, parcul din centrul comunei va fi modernizat în totalitate. “Vor fi modernizate aleile din parc, vor fi plantaţi arbuşti ornamentali, va fi montată o instalaţie de iluminat ornamental, vor fi instalate echipamente de fitness, va fi amenajat un centru de evenimente şi vor fi montate băncuţe noi. În urma acestor lucrări, parcul central va avea un aspect modern şi urban”, a precizat primarul Dumitru Pop.

Edilul şef a mai arătat că în prezent se lucrează la procedura de achiziţie a lucrărilor, iar cel mai târziu în luna mai acestea vor fi demarate, proiectul având termen de execuţie luna octombrie a acestui an. “Trebuie menţionat faptul că niciun arbor din incinta parcului nu va fi tăiat şi va fi amenajat un gazon nou cu instalaţie de irigare”, a mai spus primarul.

Proiectul în baza căruia vor fi executate aceste lucrări este implementat prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) Satu Mare prin Măsura 322. Valoarea integrală a proiectului este de 581.000 de lei, din care cofinaţarea de la bugetul local este de 250.000 de lei.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts